מתכון לחטיף שוקולד ושקדים כשר לפסח

הילדים כבר לא יגידו שאין מה לאכול: מתכון קל וטעים במיוחד לכבוד חג הפסח של חטיף שוקולד ושקדים מוצלח והכי חשוב קל להכנה

מירב מלכה | מתכונים 21.4.2024 | 23:59

חטיף שוקולד ושקדים כשר לפסח | צילום: מירב מלכה

מתכון לחטיף שוקולד ושקדים כשר לפסח / מירב מלכה.

המצרכים לחטיף שוקולד ושקדים כשר לפסח:

  • 100 גרם שוקולד מריר שבור לקוביות
  • 1/4 כוס סוכר
  • 2 כפות סילאן
  • 200 גרם שקדים פרוסים
  • 1/4 כוס שמנת מתוקה / ריצ

אופן ההכנה לחטיף שוקולד ושקדים כשר לפסח:

  1. מניחים כל קוביית שוקולד בתוך עטרת נייר (מנג'ט) ומניחים את כל העטרות בתבנית אפייה
  2. מכניסים את התבנית עם עטרות הנייר ובתוכן קוביות השוקולד, לתנור שחומם על 180 מעלות ואופים כ3 דקות עד לריכוך השוקולד
  3. מוציאים את התבנית עם העטרות מהתנור ומורחים את השוקולד בצורה אחידה בכל עטרה כך שייווצר לנו תחתית שוקולד  

הכנת שכבת השקדים:

  1. ממיסים את הסילאן והסוכר ומערבבים היטב עד שהכל נמס
  2. מוסיפים את השמנת המתוקה לקבלת הקרמה ומכניסים פנימה את השקדים
  3. מערבבים הייטב את תערובת השקדים והסילאן עד שהתערובת מקבלת מרקם צמיגי
  4. מניחים שכבה מתערובת השקדים על העטרות שבתחתיתם השוקולד ומכניסים לאפיה של 10 דקות על 180 מעלות
  5. מוציאים מהתנור ומכניסים לאח"מ להקפאה עד להתייצבות

בהצלחה רבה ובתאבון

בחדרי חרדים

רוצים להצטרף לקבוצות הווטסאפ של כל רגע?

לבקשת הצטרפות למוגנים וכשרים

להצטרפות ישירה לקבוצות

מצאת טעות בכתבה? תוכן שאינו ראוי לאתר? דווח לנו

שיתוף כתבה זו

 צבע אדום