מתכון קל ומהיר: וופל בלגי בטעם הביתי

הקינוח האולטימטיבי לארוחה חלבית ומתוקה שאף אחד לא יתנגד להתענג עליה, מתכון לוופל בלגי המקורי, רק תשיגו את המכשיר ויש לכם ארוחה מושלמת וטעימה במתכון ביתי ומנצח

מתכונים 20.9.2020 | 20:08

וופל בלגי צילום: pixabay

ווופל בלגי

המצרכים:

10 גרם חמאה

5 ביצים

כוס ו- 3/4 קמח

כוס סוכר

1 סוכר ווניל

חצי אבקת אפיה

3/4 כוס חלב

אופן ההכנה:

המיסו את החמאה במיקרוגל,

הכניסו את כל החומרים למיקסר והוסיפו את החמאה, הקציפו היטב במשך חמש דקות.

שמנו את מכשיר הוופל בלגי, ושפכו עד לחצי מגובה המכשיר, סגרו את המכשיר והמתינו בין 2 ל 3 דקות, פתחו את הוופל והוציאו בזהירות.

הניחו על צלחת זכוכית.

שפכו מעל סירופ מייפל, שוקולד, מקופלת, פקאנים, ריבת חלב. והגישו לצד קצפת וכדור גלידה.

בהצלחה רבה ובתאבון.

בחדרי חרדים

רוצים להצטרף לקבוצות הווטסאפ של כל רגע?

לבקשת הצטרפות למוגנים וכשרים

להצטרפות ישירה לקבוצות

מצאת טעות בכתבה? תוכן שאינו ראוי לאתר? דווח לנו

שיתוף כתבה זו

 צבע אדום