מבזקים

מתכון לפילה דג ברמונדי במילוי שום קונפי וירקות צלויים

מתכון מכובד ויוקרתי של דג ברמונדי ממולא בקונפי וירקות צלויים מתובל בטעם טוב שייתן את המראה המיוחד ביותר והחגיגי לשולחן השבת

מתכונים19.11.2020 | 07:45

פילה דג ברמונדי במילוי שום קונפי וירקות צלויים צילום: ניסי גולדרייך

מתכון לפילה דג ברמונדי במילוי שום קונפי וירקות צלויים / מאת: ניסי גולדרייך

המצרכים לפילה דג ברמונדי במילוי שום קונפי וירקות צלויים:

אופן ההכנה לפילה דג ברמונדי במילוי שום קונפי וירקות צלויים:

  1. באמצע הפילה צרו חריץ לעומק באורך של כ5 ס"מ שאותו מלאו בירקות
  2. סדרו את הדגים בתבנית מרופדת בנייר אפייה ועליהם סחטו לימון
  3. חממו מחבת וטגנו בו את השום עם מעט שמן זית עד שנהיה שזוף יפה, העבירו לצלחת
  4. באותה המחבת צלו את הפלפלים יחד עם מעט מלח גס והוסיפו את העגבניות, המשיכו לצלות לריכוך מלא של הירקות.
  5. ערבבו את שיני השום יחד עם הפלפלים, הוסיפו את הבזיליקום ותבלו במעט פלפל גרוס
  6. מלאו את כיסי הדגים שיצרנו במילוי הירקות
  7. זלפו מעט שמן זית וסילאן ופזרו מעט מלח גס ופלפל שחור גרוס
  8. חממו תנור ל200 מעלות והכניסו את הדגים למשך 20 דקות

בהצלחה רבה ובתאבון

 

שתף כתבה זו