מתכון לסלט תפוחי אדמה ושמיר

מתכון לסלט מוצלח ומעניין של קוביות תפוחי אדמה רכים המתובלים בשמן זית ובתוספת שמיר טרי הנותן את הצבע לסלט מיוחד וטעים

חני לוין | מתכונים 19.11.2020 | 19:28

סלט תפוחי אדמה ושמיר צילום: יגאל אמדדי

מתכון לסלט תפוחי אדמה ושמיר

המצרכים לסלט תפוחי אדמה ושמיר:

  • 5 תפו״א קלופים וחתוכים לקוביות גודל בינוני
  • 50 גרם מחמאה (לגרסה חלבית ביום רגיל המירו בחמאה)
  • 1 כף שמן זית
  • צרור שמיר טרי קצוץ דק
  • מלח
  • פלפל שחור גרוס

אופן ההכנה לסלט תפוחי אדמה ושמיר:

  1. בסיר עם מים הרתיחו את תפו״א האדמה עד לבישול חלקי כחצי שעה
  2. סננו את המים ברשת שלא ישארו נוזלים
  3. הוסיפו את המחמאה והשמיר ומיזגו מעל את שמן הזית, תבלו במלח ובפלפל שחור והסלט מוכן
  4. עדיף להגיש חם

בהצלחה רבה ובתאבון

המתכון מאת: יגאל אמדדי, שף ויועץ קולינרי

 

רוצים להצטרף לקבוצות הווטסאפ של כל רגע?

לבקשת הצטרפות למוגנים וכשרים

להצטרפות ישירה לקבוצות

מצאת טעות בכתבה? תוכן שאינו ראוי לאתר? דווח לנו

שיתוף כתבה זו

 צבע אדום