מתכון לעוף עם ניוקי וירקות

אוהבים ניוקי? מתכון מוצלח של עוף וניוקי בתוספת גמבות צבעוניות וססגוניות עם עגבניות שרי ובצל הנותנים טעם מושלם לארוחה טעימה במיוחד

חני לוין | מתכונים 1.12.2020 | 11:00

עוף עם ניוקי וירקות צילום: נועם זיגדון

מתכון לעוף עם ניוקי וירקות

זמן ההכנה: 15 דקות. זמן בישול: שעה.

המצרכים לעוף עם ניוקי וירקות:

  • 6-8 כרעיים
  • 500 גרם ניוקי בשקית
  • 2 בצלים קצוצים
  • 1/2 גמבה אדומה
  • 1/2 גמבה כתומה
  • 20 עגבניות שרי
  • 5-6 שיני שום פרוס
  • 1.5 כוסות מים
  • חופן כוסברה קצוצה
  • פפריקה מתוקה
  • פלפל שחור
  • כורכום
  • כמון
  • מלח
  • שמן

אופן ההכנה לעוף עם ניוקי וירקות:

  • חממו סיר עם מעט שמן וטגנו את הבצל עד להזהבה,
  • הוסיפו את העוף וטגנו משני צדדים, הוסיפו את הגמבות והשום וטגנו 3 דקות נוספות
  • תבלו בתבלינים והוסיפו את המים, פזרו את הכוסברה והביאו לרתיחה
  • הכניסו את הניוקי, הנמיכו את האש ובשלו כשעה, עד להתרככות של העוף וצימצום נוזלים

בהצלחה רבה ובתאבון

המתכון מאת: נועם זיגדון

 

רוצים להצטרף לקבוצות הווטסאפ של כל רגע?

לבקשת הצטרפות למוגנים וכשרים

להצטרפות ישירה לקבוצות

מצאת טעות בכתבה? תוכן שאינו ראוי לאתר? דווח לנו

שיתוף כתבה זו

 צבע אדום