אטריות צבעוניות בגבינות ובתיבול עדין

המתכון הזה מעולה לאלו הסובלים מצרבות קמחים או לכל חולה צליאק | אטריות צבעוניות ללא גלוטן, במבחר גבינות ובתיבול מושלם מתאים לכל ארוחת ערב ומשדרג אותה לחגיגית יותר

חני לוין | מתכונים 9.1.2021 | 19:27

אטריות ללא גלוטן צילום: יהודית וינטרוב

מתכון לאטריות צבעוניות בגבינות ובתיבול עדין

זמן הכנה: 30 דקות. זמן אפיה: 25 דקות.

המצרכים לאטריות צבעוניות בגבינות ובתיבול עדין:

  • 1 חב' אטריות צבעוניות ללא גלוטן
  • 3/4 קופסת קוטג' קטנה
  • קוביות גבינה מלוחה
  • גבינה צהובה מגורדת
  • מלח
  • שמן זית
  • תיבול מעורב של שומשום

אופן ההכנה לאטריות צבעוניות בגבינות ובתיבול עדין:

  1. בסיר עם מים בשלו את האטריות עד לריכוך, שטפו תחת הברז וסננו.
  2. בקערה נפרדת ערבבו את יתר המצרכים מלבד התיבול המעורב, הוסיפו את האטריות לקערת הגבינות, ערבבו היטב ושפכו לתבנית מרופדת בנייר אפיה.
  3. הכניסו לתנור שחומם מראש על 180 מעלות למשך 25 דקות.
  4. הוציאו מהתנור, ובזמן ההגשה פזרו מעט מהתיבול המעורב מלמעלה.
  5. ניתן להוסיף או לשנות טעמים כפי שאוהבים

בהצלחה רבה ובתאבון

המתכון מאת: יהודית וינטרוב

 

רוצים להצטרף לקבוצות הווטסאפ של כל רגע?

לבקשת הצטרפות למוגנים וכשרים

להצטרפות ישירה לקבוצות

מצאת טעות בכתבה? תוכן שאינו ראוי לאתר? דווח לנו

שיתוף כתבה זו

 צבע אדום