מתכון לעוגת טורט שוקולד המתאימה לזילוף

עוגה קלה ופשוטה של טורט שוקולד רכה המתאימה לימי הולדת, שבתות וחגים ונוחה מאוד לאפשרות של זילוף קצפת מלמעלה | ניתן לצפות אותה בכל מה שמתחשק

חני לוין | מתכונים 23.2.2021 | 20:01

עוגת טורט שוקולד המתאימה לזילוף צילום: מירב מלכה

מתכון לעוגת טורט שוקולד המתאימה לזילוף / מירב מלכה

זמן ההכנה: 20 דקות. זמן אפייה: 40 דקות.

המצרכים לעוגת טורט שוקולד המתאימה לזילוף:

  • 6 ביצים
  • 1.5 כוסות סוכר
  • 1.5 כוסות קמח
  • 3/4 כוס שמן
  • 3/4 כוס תפוזים
  • 1 חבילת פודינג וניל
  • 3 כפות גדושות קקאו
  • 1 סוכר וניל
  • 1 אבקת אפיה

אופן ההכנה לעוגת טורט שוקולד המתאימה לזילוף:

  1. הפרידו את הביצים.
  2. את החלבונים הקציפו עם 1 כוס סוכר עד לקבלת קצף יציב.
  3. בקערה נפרדת ערבבו את החלמונים עם 1/2 כוס סוכר, שמן ומיץ תפוזים, ערבבו היטב ושפכו לתוך הקצף.
  4. המשיכו להקציף באיטיות עד לקבלת בלילה אחידה, הוסיפו לסירוגין את הקמח, הפודינג וניל, הקקאו, הסוכר וניל והאבקת אפיה, וערבלו על לאיחוד.
  5. שפכו את הבלילה לתבנית הרצויה והכניסו לתנור שחומם מראש על 180 מעלות למשך כ 40 דקות.
  6. הוציאו מהתנור וצננו היטב.
  7. זלפו קצפת מלמעלה כפי רצונכם.

בהצלחה רבה ובהנאה.

 

רוצים להצטרף לקבוצות הווטסאפ של כל רגע?

לבקשת הצטרפות למוגנים וכשרים

להצטרפות ישירה לקבוצות

מצאת טעות בכתבה? תוכן שאינו ראוי לאתר? דווח לנו

שיתוף כתבה זו

 צבע אדום