מתכון לעוגת טורט שוקולד המתאימה לזילוף
עוגה קלה ופשוטה של טורט שוקולד רכה המתאימה לימי הולדת, שבתות וחגים ונוחה מאוד לאפשרות של זילוף קצפת מלמעלה | ניתן לצפות אותה בכל מה שמתחשק
חני לוין | מתכונים 23.2.2021 | 20:01
מתכון לעוגת טורט שוקולד המתאימה לזילוף / מירב מלכה
זמן ההכנה: 20 דקות. זמן אפייה: 40 דקות.
המצרכים לעוגת טורט שוקולד המתאימה לזילוף:
- 6 ביצים
- 1.5 כוסות סוכר
- 1.5 כוסות קמח
- 3/4 כוס שמן
- 3/4 כוס תפוזים
- 1 חבילת פודינג וניל
- 3 כפות גדושות קקאו
- 1 סוכר וניל
- 1 אבקת אפיה
אופן ההכנה לעוגת טורט שוקולד המתאימה לזילוף:
- הפרידו את הביצים.
- את החלבונים הקציפו עם 1 כוס סוכר עד לקבלת קצף יציב.
- בקערה נפרדת ערבבו את החלמונים עם 1/2 כוס סוכר, שמן ומיץ תפוזים, ערבבו היטב ושפכו לתוך הקצף.
- המשיכו להקציף באיטיות עד לקבלת בלילה אחידה, הוסיפו לסירוגין את הקמח, הפודינג וניל, הקקאו, הסוכר וניל והאבקת אפיה, וערבלו על לאיחוד.
- שפכו את הבלילה לתבנית הרצויה והכניסו לתנור שחומם מראש על 180 מעלות למשך כ 40 דקות.
- הוציאו מהתנור וצננו היטב.
- זלפו קצפת מלמעלה כפי רצונכם.
בהצלחה רבה ובהנאה.