מתכון לסלט אבוקדו ססגוני בשילוב ירקות וקוביות גבינה בולגרית

שילוב מנצח ומרהיב ביותר, קוביות האבוקדו המשתלבות נפלא עם עלי החסה, המלפפונים, העגבניות הקצוצות, וגבעולי הבצל הירוק יוצרים יחד סלט טעים במיוחד המשלב בתוכו קוביות גבינה בולגרית הנותנת לסלט את הטעם המוצלח

חני לוין | מתכונים 19.4.2021 | 13:01

סלט אבוקדו ססגוני בשילוב ירקות וקוביות גבינה בולגרית צילום: אפרת סיאצ'י

מתכון לסלט אבוקדו ססגוני בשילוב ירקות וקוביות גבינה בולגרית

זמן הכנה: 10 דקות

המצרכים לסלט אבוקדו ססגוני בשילוב ירקות וקוביות גבינה בולגרית:

  • 4 עלי חסה קצוצים
  • 2 עגבניות קצוצות
  • 2 מלפפונים קצוצים
  • 1 גמבה חתוכה לקוביות  
  • 1/2 פלפל צ’ילי חריף קצוץ דק
  • 2 גבעולי בצל ירוק קצוצים
  • 1 אבוקדו בשל קלוף וחתוך לקוביות קטנות
  • 1/3 כוס גבינה בולגרית חתוכה לקוביות קטנטנות
  • 4 כפות שמן זית
  • 4 כפות מיץ לימון
  • 1 כפית מלאה דבש
  • 1 כפית שטוחה חרדל דיז’ון
  • מלח
  • פלפל שחור

אופן הכנה לסלט אבוקדו ססגוני בשילוב ירקות וקוביות גבינה בולגרית:

  1. בקערית ערבבו היטב את שמן הזית, מיץ הלימון, הדבש, החרדל, המלח והפלפל שחור, עד לקבלת רוטב אחיד.
  2. בקערה נוספת גדולה הכניסו את כל הירקות וערבבו בעדינות.
  3. לפני ההגשה שופכים את הרוטב על הסלט, מערבבים קלות ומגישים.

בהצלחה רבה ובתאבון

המתכון מאת: אפרת סיאצ'י, מתכונים בעשר דקות.

בחדרי חרדים

רוצים להצטרף לקבוצות הווטסאפ של כל רגע?

לבקשת הצטרפות למוגנים וכשרים

להצטרפות ישירה לקבוצות

מצאת טעות בכתבה? תוכן שאינו ראוי לאתר? דווח לנו

שיתוף כתבה זו

 צבע אדום