מתכון לפשטידת גבינות ברוקולי / בטטה

פשטידה אהובה ומוצלחת עם שלל גבינות בשילוב תחתית ברוקולי או טבעות בטטה מבושלות, יוצרים מאפה מיוחד וחגיגי המתאים לארוחה חלבית עשירה ומפנקת

חני לוין | מתכונים 4.5.2021 | 19:35

פשטידת ברוקולי צילום: נועם זיגדון

מתכון לפשטידת גבינות ברוקולי / בטטה

המצרכים לפשטידת גבינות ברוקולי / בטטה:

לתערובת:

  • 1 שמנת חמוצה
  • 4 ביצים
  • 1 קוטג'
  • 1 גבינה 9%
  • 1 שמנת מתוקה 38%
  • 250 גרם גבינה צהובה מגורדת או קשקבל
  • 4-5 כפות קמח
  • קורט מלח
  • פלפל שחור

לפשטידת בטטה:

  • 2 בטטות חתוכות לטבעות ומבשלות עם מלח עד לריכוך

לפשטידת ברוקולי:

  • שקית ברוקולי מורתחת במים עם מלח כ-5 דקות

אופן ההכנה לפשטידת גבינות ברוקולי / בטטה:

  1. בקערה מערבבים היטב את כל המצרכים לתערובת הגבינות עד לקבלת בלילה חלקה.
  2. מסדרים את הבטטות/הברוקולי בתחתית התבנית ושפכים עליהם את הבלילה
  3. מכניסים לתנור שחומם מראש על -180° למשך 30 עד 40 דקות.

אפשריות נוספות:

  • ניתן לטגן בצל עם פטריות להוסיף מלח ופלפל שחור.

בהצלחה רבה ובתאבון

המתכון מאת: נועם זיגדון.

בחדרי חרדים

רוצים להצטרף לקבוצות הווטסאפ של כל רגע?

לבקשת הצטרפות למוגנים וכשרים

להצטרפות ישירה לקבוצות

מצאת טעות בכתבה? תוכן שאינו ראוי לאתר? דווח לנו

שיתוף כתבה זו

 צבע אדום