׳ישראל היום׳: בית המשפט הטיל צו איסור פרסום על חקירת הפיגוע בבאר שבע.
שכבות של הנאה: לזניה טונה חסרת תקדים!
את לא צריכה להתעמק מדיי בשכבות כדי לקבל מנת לזניה טונה מושלמת: מתכון פשוט וקל עם פטנט מיוחד!
המצרכים:
חבילת לזניה
קופסת רסק עגבניות 1/2 ק"ג
1/2 כוס שמן
4 קופסאות טונה רגילות (עדיף במים)
צרור פיטרוזיליה קצוצה
כף פפריקה
כפית מלח
חצי כפית פלפל
כפית כמון
אורגנו יבש
1 בצל גדול
אופן ההכנה:
בקערה נכין את מילית הטונה: נשפוך כ3/4 מחבילת הרסק ונמהול עם כוס מים וחצי כוס שמן, נתבל, נוסיף את טונה (לאחר סינון) ונערבב.
נחתוך את הבצל לקוביות ונטגן. נוסיף לתערובת הטונה יחד עם הפיטרוזיליה הקצוצה.
בתבנית תנור חד פעמית נסדר את עלי הלזניה לשכבה ראשונה ונשפוך מעליה מהרוטב עם הטונה, נניח עוד שכבה ונכסה ברוטב וכן עד לסיום עלי הלזניה והרוטב.
בעזרת כף נוודא כי מעל השכבה העליונה יש מעט נוזלים (מהרוטב, ללא טונה)
נשפוך עוד כוס מים מעל בצדדים של התבנית ונכניס לתנור לאפיה עד שהשכבות של הלזניה נראות רכות ובשלות היטב.
בתיאבון!!!