מבזקים +
תל אביב 26°c
באר שבע 25°c
חיפה 24°c
ירושלים 21°c
בית שמש 24°c
בני ברק 28°c
אשדוד 26°c
ד' תשרי התשפ"ה | 06.10.2024
תל אביב 26°c
באר שבע 25°c
חיפה 24°c
ירושלים 21°c
בית שמש 24°c
בני ברק 28°c
אשדוד 26°c
X
מבזקים חמים
לכל המבזקים ←

שכבות של הנאה: לזניה טונה חסרת תקדים!

את לא צריכה להתעמק מדיי בשכבות כדי לקבל מנת לזניה טונה מושלמת: מתכון פשוט וקל עם פטנט מיוחד!

שכבות של הנאה: לזניה טונה חסרת תקדים!
לזניה צילום: שאטרסטוק

המצרכים: 

חבילת לזניה

קופסת רסק עגבניות 1/2 ק"ג

1/2 כוס שמן

4 קופסאות טונה רגילות (עדיף במים)

צרור פיטרוזיליה קצוצה

כף פפריקה

כפית מלח

חצי כפית פלפל

כפית כמון

אורגנו יבש

1 בצל גדול

אופן ההכנה: 

בקערה נכין את מילית הטונה: נשפוך כ3/4 מחבילת הרסק ונמהול עם כוס מים וחצי כוס שמן, נתבל, נוסיף את טונה (לאחר סינון) ונערבב.

נחתוך את הבצל לקוביות ונטגן. נוסיף לתערובת הטונה יחד עם הפיטרוזיליה הקצוצה.

בתבנית תנור חד פעמית נסדר את עלי הלזניה לשכבה ראשונה ונשפוך מעליה מהרוטב עם הטונה, נניח עוד שכבה ונכסה ברוטב וכן עד לסיום עלי הלזניה והרוטב.

בעזרת כף נוודא כי מעל השכבה העליונה יש מעט נוזלים (מהרוטב, ללא טונה)

נשפוך עוד כוס מים מעל בצדדים של התבנית ונכניס לתנור לאפיה עד שהשכבות של הלזניה נראות רכות ובשלות היטב.

בתיאבון!!!

קול כבודה

art

 צבע אדום