גילי כהן: דיווחתי במהדורת כאן חדשות: מערכת הביטחון דורשת לקבל עשרות מיליארדי שקלים שהובטחו לה על ידי ראש הממשלה - וטרם הועברו. חלק מהכסף, 12 מיליארד לפי מקורות, תקוע באישור וועדת כספים, ולמעשה לא קודם בשלהי כהונת הכנסת. ברקע הדברים, התעשיות הביטחוניות מדווחות על חוב של מיליארדים של משרד הביטחון אליהם, מה שעלול להשפיע על קווי הייצור והפעילות של אותן חברות. אבל כרגיל הסיפור הוא גם פוליטי. הסיכוי להעברת הכסף בעת הנוכחית קלוש, והפך להיות לזירת התגוששות בעדכון הביטחוני בין ראש הממשלה לראש האופוזיציה, אליו זומן באופן חריג אלוף מכהן, ראש אגף התכנון. אבל בעצם אישור העברת הכסף - מסונדלת גם הממשלה הבאה, תהיה אשר תהיה, לשאלת סדר העדיפויות שלה והקצאות הכספים.
12 חרדים נפצעו בתאונה בטבריה, 3 ילדים במצב בינוני
צוותי איחוד הצלה ומד"א העניקו טיפול רפואי לילד בן 11 ושני ילדים בני 13 שנפצעו באורח בינוני וסבלו מחבלה רב מערכתית ותשעה נוספים באורח קל
12 חרדים נפצעו הערב (שלישי) בתאונה בין שני כלי רכב בטבריה, סמוך לחוף צינברי. צוותי ההצלה העניקו טיפול רפואי לילד בן 11 ושני ילדים בני 13 שנפצעו באורח בינוני וסבלו מחבלה רב מערכתית ותשעה נוספים באורח קל. הפצועים פונו לבית החולים פוריה.
חובשי הצלה מתנאל אצלן וזאב בידרמן סיפרו: "הוזנקנו עם אמבולנסים של מד"א אותם אנו מאיישים לזירת תאונת דרכים קשה בין שני רכבים, בה מצאנו 12 נפגעים במצבי פציעה שונים. יחד עם חובשים ופראמדיקים של הצלה ומד"א, הענקנו סיוע רפואי ראשוני, לשלושה נפגעים, שני ילדים בני 13 וילד בן 11 עם חבלה רב מערכתית, והם פונו במצב בינוני להמשך טיפול בבית החולים צפון-פוריה.
"כמו כן הענקנו סיוע רפואי ראשוני לתשעה נפגעים עם חבלות בגופם במצב קל, והם פונו בסיוע אמבולנסים של מד"א המאויישים במתנדבי הצלה להמשך טיפול לחדר הטראומה בבית החולים".
איציק הלוי וישראל מאיר בוסקילה חובשי איחוד הצלה מסרו: "מדובר בתאונה עם מעורבות שני כלי רכב. הענקנו סיוע ראשוני לשני נערים (בגילאי 13) שנפצעו בינוני. לילד כבן 11 שנפצע קל עד בינוני, ולתשעה נפגעים נוספים במצב קל".
