מאז ה 7.10 חיסלו צהל והשב"כ 2555 מחבלים שהשתתפו בטבח (ינון מגל)
מאיפה הגיעו חולדות למטוס? העימות בין ארקיע לתמ"מ עולה שלב
העימות בין ארקיע לתמ"מ סביב החולדה שנמצאה בעגלת הקייטרינג מחריף: חברת התעופה שלחה מכתב התראה חריף לספקית הקייטרינג
העימות בין ארקיע לחברת הקייטרינג תמ"מ סביב החולדות שנמצאו בעגלת קייטרינג בטיסה מיוון מחריף. לאחר חילופי האשמות בין הצדדים, ארקיע שלחה לתמ"מ מכתב התראה לפני נקיטת הליכים משפטיים, שבו היא דוחה את טענות החברה ודורשת ממנה להכיר באחריותה לאירוע ולפצות על הנזקים שנגרמו.
במכתב דורשת ארקיע מתמ"מ להפסיק לייחס לה אחריות למקרה ולהימנע מפרסומים שעלולים לפגוע בשמה. בנוסף, היא מבקשת לשמור את כלל הראיות הקשורות לאירוע, ובהן עגלת הקייטרינג, החולדה והגורים, תיעוד ממצלמות אבטחה, רישומי הדברה ובקרת איכות, וכן לבצע תחקיר מקיף ולהעביר את מסקנותיו.
הפרשה נחשפה לאחר שבטיסת ארקיע ליוון נמצאו חולדה חיה וגורי חולדות בעגלת קייטרינג שסופקה למטוס. בארקיע טענו כי מקור המפגע בעגלה שסופקה על ידי תמ”מ, בעוד שבתמ”מ דחו את הטענה ואמרו כי העגלה נבדקה ואושרה לפני ההמראה.
בתמ”מ מסרו כי העגלה, שהכילה שתייה קלה בלבד, נבדקה לפני ההעמסה ונמצאה תקינה. עוד הדגישו כי המקרה התגלה רק לאחר נחיתת המטוס ביוון, והבהירו כי כל ניסיון לפגוע בשמה של החברה יטופל באמצעים משפטיים במידת הצורך.
בחברה הוסיפו כי גם על ארקיע לערוך תחקיר מקיף לבדיקת נסיבות המקרה. כעת, המחלוקת בין הצדדים עוברת גם למישור המשפטי.
