מתכון לפילה ברמונדי בקראסט פיסטוק ובזיליקום

מנת פתיחה חגיגית ועסיסית עם מתכון לפילה ברמונדי בקראסט פיסטוק ובזיליקום שייתן לכם סטייל מיוחד לשולחן השבת וישאיר לכם את הטעם הטוב ביותר

חני לוין | מתכונים 6.11.2020 | 10:47

פילה ברמונדי בקראסט פיסטוק ובזיליקום צילום: ניסי גולדרייך

פילה ברמונדי בקראסט פיסטוק ובזיליקום / מאת: ניסי גולדרייך

המצרכים לפילה ברמונדי בקראסט פיסטוק ובזיליקום:

  • 8 מנות פרוסות של פילה ברמונדי עם העור
  • 1 כוס פיסטוק לא קלוי
  • צרור בזיליקום רק העלים
  • 1 שן שום
  • 1/2 כוס פירורי לחם
  • מלח
  • פלפל
  • צ'ילי גרוס
  • לימון סחוט
  • שמן זית איכותי בחומציות נמוכה
  • סילאן

אופן ההכנה לפילה ברמונדי בקראסט פיסטוק ובזיליקום:

  1. את הדגים השרו בלימון סחוט אותם כ10 דקות
  2. הניחו במיקסר את הפיסטוק, בזיליקום, שום ופירורי לחם וטחנו בפולסים קצרים תבלו במעט מלח ופלפל שחור לפי הטעם.
  3. רפדו תבנית בנייר אפיה, סדרו את הדגים כשהעור כלפי מטה וזלפו מעט שמן זית
  4. הניחו את תערובת הפיסטוק מעל הדגים כך שהתערובת תכסה את כל הדגים והדקו היטב
  5. זלפו מעט סילאן על הדגים ותבלו עם עוד מעט במלח גס וצ'ילי גרוס וזלפו שנית עם מעט שמן זית
  6. חממו תנור ל 200 מעלות והכניסו לאפיה של 20 דקות

בהצלחה רבה ובתאבון

 

רוצים להצטרף לקבוצות הווטסאפ של כל רגע?

לבקשת הצטרפות למוגנים וכשרים

להצטרפות ישירה לקבוצות

מצאת טעות בכתבה? תוכן שאינו ראוי לאתר? דווח לנו

שיתוף כתבה זו

 צבע אדום