מתכון ללחוח - מאכל תימני מטוגן

אוהבים את הפיתה המושלמת הזו? הפעם תכינו אותה בעצמכם, עם מתכון קל להכנה והסבר נפלא, של הכנת לחוח על מחבת פשוטה עם הטעם המיוחד שלו, אין אחד שיפספס את הארוחה

חני לוין | מתכונים 18.11.2020 | 20:15

לחוח צילום: יגאל אמדדי

מתכון ללחוח - מאכל תימני מטוגן

המצרכים ללחוח - מאכל תימני מטוגן: 10 פיתות

  • 2 כוסות סולת
  • 1.5 כוסות קמח
  • 1 כף שמרים שטוחה
  • 1 כף מלח שטוחה
  • 1 ביצה שלמה
  • כ- 4-5 כוסות מים חמים.

אופן ההכנה ללחוח - מאכל תימני מטוגן:

  1. הכניסו את כל המצרכים לקערה וערבבו היטב שלא יווצרו גושים, ניתן לערבב עם מקל בלנדר
  2. הניחו את הבלילה לנוח כ20 דקות להתפחה
  3. ערבבו את הבלילה היטב, חממו מחבת ללא שמן וצקו לתוכה 2 מצקות (ליחידה אחת)
  4. המתינו 3-4 דקות, על להבה בינונית והוציאו מהאש (את הלחוח לא הופכים במחבת, מטגנים מצד אחד)

בהצלחה רבה ובתאבון

המתכון מאת: יגאל אמדדי, שף ויועץ קולינרי

 

רוצים להצטרף לקבוצות הווטסאפ של כל רגע?

לבקשת הצטרפות למוגנים וכשרים

להצטרפות ישירה לקבוצות

מצאת טעות בכתבה? תוכן שאינו ראוי לאתר? דווח לנו

שיתוף כתבה זו

 צבע אדום