מתכון לסלט טאבולה עם רימון, חמוציות ופירות העונה

טעים ומיוחד במינו: סלט טאבולה אותנטי עם שידרוג ותוספות של מגוון פירות העונה, חמוציות, גרגירי רימון אפרסקים ועוד.. סלט צבעוני ומרענן המתאים לכל אירוח, ישדרג לכם את סעודת השבת ויעשה אותה חגיגית יותר

חני לוין | מתכונים 19.11.2020 | 19:06

סלט טאבולה עם רימון, חמוציות ופירות העונה צילום: יגאל אמדדי

מתכון לסלט טאבולה עם רימון, חמוציות ופירות העונה

זמן עבודה: 15 דקות סה"כ זמן הכנה: 15 דקות

המצרכים לסלט טאבולה עם רימון, חמוציות ופירות העונה:

  • 1 כוס בורגול עבה
  • 4 חופני פטרוזיליה (או לפי הטעם)
  • 2 שזיפים
  • 2 אפרסקים
  • חופן חמוציות
  • גרגירים מרימון שלם (או לפי הטעם)
  • בצל ירוק (לא חובה)

לתיבול:

  • שמן זית
  • מלח
  • מיץ לימון

אופן ההכנה לסלט טאבולה עם רימון, חמוציות ופירות העונה:

  1. תחילה השרו את הבורגול במים פושרים למשך כחצי שעה, או עד לריכוך וסחטו מנוזלים.
  2. את הפירות חיתכו לקוביות קטנות בגודל שווה, את הירק קצצו דק דק.
  3. בקערה גדולה ערבבו את הבורגול עם הפירות, הירק, החמוציות וגרגירי הרימון.
  4. הוסיפו שמן זית ותבלינים וערבבו היטב, תטעמו ותקנו תיבול לפי הטעם.
  5. ניתן להוסיף לסלט כל פרי שאוהבים

בהצלחה רבה ובתאבון

המתכון מאת: יגאל אמדדי, שף ויועץ קולינרי

 

רוצים להצטרף לקבוצות הווטסאפ של כל רגע?

לבקשת הצטרפות למוגנים וכשרים

להצטרפות ישירה לקבוצות

מצאת טעות בכתבה? תוכן שאינו ראוי לאתר? דווח לנו

שיתוף כתבה זו

 צבע אדום