מתכון לאצבעות דג בקלה מטוגנות

ארוחת פרווה ומוצלחת שכל ילד ייהנה ממנה: מתכון לאצבעות דג בקלה הטבולות בביצה טרופה ובקמח, מתובלות בתיבול עדין ובשילוב של ירק קצוץ, יוצרים יחד ציפוי מושלם וטעים במיוחד שפשוט לא תפסיקו לנשנש

חני לוין | מתכונים 4.4.2021 | 13:36

אצבעות דג בקלה מטוגנות צילום: נועם זיגדון

מתכון לאצבעות דג בקלה מטוגנות

זמן ההכנה: 25 דקות.

המצרכים לאצבעות דג בקלה מטוגנות:

  • 1 ק"ג דג בקלה (פילה מרלוזה)
  • 5--6 ביצים
  • 4 שיני שום כתוש
  • פטרוזיליה קצוצה או יבשה
  • פלפל שחור
  • כורכום
  • 2 כוסות קמח
  • מלח
  • שמן

אופן ההכנה לאצבעות דג בקלה מטוגנות:

  1. השרו את הדג במים וחומץ, הוציאו, סחטו מנוזלים וחיתכו לרצועות.
  2. שברו את הביצים בקערה עמוקה, הוסיפו את השום הכתוש וערבבו.
  3. בקערה נוספת נפו את הקמח תבלו והוסיפו את הפטרוזיליה
  4. הטבילו את הדג בקמח ואחר כך בביצה וטגנו בשמן עמוק משני צדדים, עד להזהבה.

בהצלחה רבה ובתאבון

המתכון מאת: נועם זיגדון

 

רוצים להצטרף לקבוצות הווטסאפ של כל רגע?

לבקשת הצטרפות למוגנים וכשרים

להצטרפות ישירה לקבוצות

מצאת טעות בכתבה? תוכן שאינו ראוי לאתר? דווח לנו

שיתוף כתבה זו

 צבע אדום