מתכון לפשטידת בטטה בציפוי קריספי

תוספת מצויינת לכל ארוחה, קלה ופשוטה להכנה עם טעם מיוחד, פשטידת בטטה בציפוי של פירורי לחם קריספיים וטעימים, בשילוב תפוחי אדמה ובצל המוסיפים רכות וטעם מוצלח יותר

חני לוין | מתכונים 10.1.2021 | 10:05

פשטידת בטטה צילום: יהודית וינטרוב

מתכון לפשטידת בטטה בציפוי קריספי

זמן הכנה: 25 דקות. זמן אפיה: 60 עד 90 דקות.

המצרכים לפשטידת בטטה בציפוי קריספי:

  • 2 בטטה בינוניות מגורדות
  • 2 בצל בינוני קצוץ דק
  • 1/2 תפוח אדמה בינוני מגורד
  •  2 שיני שום קצוצים
  • חופן פטרוזיליה קצוצה (לא חובה)
  • 3 ביצים
  • 1/2 כף אבקת מרק בצל
  • 1/2 כוס שמן
  • מלח
  • פלפל שחור
  • פירורי לחם

אופן ההכנה לפשטידת בטטה בציפוי קריספי:

  1. חממו מחבת עם מעט שמן וטגנו את הבצל עד להזהבה.
  2. בקערה נפרדת ערבבו את יתר המצרכים מלבד פירורי הלחם, עד לאיחוד מלא.
  3. הוסיפו את הבצל המטוגן ליתר הירקות וערבבו לאיחוד.
  4. העבירו לתבנית מרופדת בנייר אפיה, פזרו מלמעלה פירורי לחם.
  5. הכניסו לתנור שחומם מראש על 180 מעלות למשך 60 עד 90 דקות, עד להזהבה.

בהצלחה רבה ובתאבון.

המתכון מאת: יהודית וינטרוב

 

 

רוצים להצטרף לקבוצות הווטסאפ של כל רגע?

לבקשת הצטרפות למוגנים וכשרים

להצטרפות ישירה לקבוצות

מצאת טעות בכתבה? תוכן שאינו ראוי לאתר? דווח לנו

שיתוף כתבה זו

 צבע אדום