מתכון לפסטה אטריות ברוטב אדום

'הארוחה של הילדים' פסטה העשויה מאטריות דקיקות, מבושלת ברוטב עגבניות אדום וטעים, אחד המאכלים האהובים על כל בני המשפחה, בהגשה לצד שניצל קריספי וטרי וארוחת הצהריים שלכם מושלמת

נועם זיגדון | מתכונים 19.4.2021 | 12:27

פסטה אטריות ברוטב אדום צילום: נועם זיגדון

מתכון לפסטה אטריות ברוטב אדום

זמן ההכנה: 20 דקות.

המצרכים לפסטה אטריות ברוטב אדום:

כוס מדידה חד פעמית חמה

  • 1 חבילת אטריות דקיקות
  • 1-1/2 כפות רסק
  • 1/2 כף פפריקה מתוקה
  • 3 כוסות מים
  • 4 כפות שמן
  • 1/2 כף מלח
  • פלפל שחור

אופן ההכנה לפסטה אטריות ברוטב אדום:

  1. מחממים סיר עם מעט שמן ומוסיפים את הפפריקה והרסק, מבשלים כ-2 דקות תוך ערבוב תמידי
  2. מוסיפים את האטריות ומערבבים היטב במשך כ 2-3 דקות נוספות
  3. מוסיפים 3 כוסות מים רותחים ומבשלים 10 דקות על אש נמוכה, להבה בנונית
  4. מצננים ולאחר עשר דקות מערבבים שוב

בהצלחה רבה ובתאבון

המתכון מאת: נועם זיגדון

בחדרי חרדים

רוצים להצטרף לקבוצות הווטסאפ של כל רגע?

לבקשת הצטרפות למוגנים וכשרים

להצטרפות ישירה לקבוצות

מצאת טעות בכתבה? תוכן שאינו ראוי לאתר? דווח לנו

שיתוף כתבה זו

 צבע אדום