מתכון חדש לשקשוקה עם חצילים ופלפלים

ארוחת ערב עם שקשוקה במתכון קצת שונה ומיוחד יותר, קוביות החציל המטוגנות יחד עם קוביות הגמבות הצבעוניות ובשילוב העגבניות המרוסקות, התבלינים והביצים השלמות יוצרים שקשוקה נהדרת ומוצלחת

חני לוין | מתכונים 22.4.2021 | 15:27

שקשוקה עם חצילים וגמבות צילום: ורד כהן

מתכון חדש לשקשוקה עם חצילים ופלפלים

זמן ההכנה: 15 דקות.

המצרכים לשקשוקה עם חצילים ופלפלים:

  • 1 חציל קלוף וחתוך לקוביות
  • 1 גמבה צהובה חתוכה לקוביות
  • 1 גמבה אדומה חתוכה לקוביות
  • 1 פלפל חריף קצוץ
  • שום קצוץ
  • מלח
  • פפריקה פלפל שחור
  • כמון
  • אבקת מרק עוף
  • 1 קופסת עגבניות מרוסקות
  • 1 כוס מים רותחים
  • ביצים לפי כמות הסועדים

אופן ההכנה לשקשוקה עם חצילים ופלפלים:

  1. חממו סיר רחב עם שמן וטגנו את קוביות החציל עד להשחמה, הוסיפו את קוביות הגמבות, הפלפל החריף והשום הקצוץ וערבבו היטב.
  2. הוסיפו את התבלינים והעגבניות המרוסקות וערבבו, בשלו במשך 2 דקות והוסיפו את המים הרותחים, ערבבו שוב וכסו את הסיר, בשלו כ 3 דקות נוספות.
  3. הוסיפו את הביצים השלמות וכסו את הסיר, בשלו כ2 דקות נוספות וכבו את האש.
  4. העבירו כל ביצה עם שקשוקה לצלחת הגשה והגישו לצד לחם טרי.

בהצלחה רבה ובתאבון

המתכון מאת: ורד כהן.

בחדרי חרדים

רוצים להצטרף לקבוצות הווטסאפ של כל רגע?

לבקשת הצטרפות למוגנים וכשרים

להצטרפות ישירה לקבוצות

מצאת טעות בכתבה? תוכן שאינו ראוי לאתר? דווח לנו

שיתוף כתבה זו

 צבע אדום