מתכון לפיצה על פרוסות חציל

מתכון מושלם ודיאטטי, ללא גלוטן, טעים ומוצלח, רוטב פיצה הנאפה יחד עם פרוסות חצילים, גבינה צהובה מגורדת, יוצרים תוספת נפלאה לארוחת ערב חלבית מיוחדת וחגיגית

חני לוין | מתכונים 19.4.2021 | 22:07

פיצה על פרוסות חציל צילום: אפרת סיאצ'י

 מתכון לפיצה על פרוסות חציל

זמן הכנה: 10 דקות. זמן בישול/אפייה: 40 דקות

המצרכים לפיצה על פרוסות חציל:

  • חציל גדול קלוף חתוך לאורך לפרוסות בעובי 1.5 ס”מ
  • רוטב פיצה
  • גבינה צהובה מגורדת

אופן הכנה לפיצה על פרוסות חציל:

  1. פזרו מלח על פרוסות החצילים משני הכיוונים והניחו על מגש עד להפרשת הנוזלים, הניחו על נייר סופג לייבוש.
  2. הברישו את פרוסות החצילים בשמן זית משני הצדדים, פזרו מעט מלח מלמעלה והניחו בתבנית מרופדת בנייר אפייה.
  3. הכניסו לתנור שחומם מראש על 190 מעלות למשך 20 דקות.
  4. הפכו את החצילים צד והכניסו לתנור לאפייה של עוד 10 דקות.
  5. הוציאו מהתנור ומרחו את רוטב הפיצה על פרוסות החצילים, פזרו גבינה צהובה ותוספות לפי בחירתכם.
  6. החזירו לתנור לאפייה של 10 דקות נוספות עד לריכוך הגבינה.

 בהצלחה רבה ובתאבון.

המתכון מאת: אפרת סיאצ'י, מתכונים בעשר דקות.

בחדרי חרדים

רוצים להצטרף לקבוצות הווטסאפ של כל רגע?

לבקשת הצטרפות למוגנים וכשרים

להצטרפות ישירה לקבוצות

מצאת טעות בכתבה? תוכן שאינו ראוי לאתר? דווח לנו

שיתוף כתבה זו

 צבע אדום