מתכון לשקשוקה ירוקה וגבינה צהובה

מנה חלומית טעימה וטעימה במיוחד, משולבת בבצל קצוץ עלי תרד, בזיליקום, ביצים ותבלינים, בתוספת גבינת פרמז'ן או צהובה מגורדת המשדרגות אותה ונותנות לה את הטעם המיוחד והמוצלח ביותר

נועם זיגדון | מתכונים 5.5.2021 | 11:08

שקשוקה ירוקה וגבינה צהובה צילום: נועם זיגדון

מתכון לשקשוקה ירוקה וגבינה צהובה

זמן ההכנה: 25 דקות.

המצרכים לשקשוקה ירוקה וגבינה צהובה:

  • 1 בצל קצוץ דק
  • 6 שיני שום קלופות וקצוצות
  • 1 מיכל שמנת מתוקה
  • 300 גר' עלי תרד / מנגולד / קייל
  • 15 גר' עלי בזיליקום טריים
  • ביצים לפי הצורך
  • פלפל שחור
  • אגוז מוסקט
  • מלח
  • שמן
  • גבינת פרמז'ן / צהובה משדרג מאוד !!!

אופן ההכנה לשקשוקה ירוקה וגבינה צהובה:

  1. מחממים סיר רחב עם מעט שמן ומטגנים את הבצל עד להזהבה
  2. מוסיפים את השום והתרד ומערבבים במשך כ 3 דקות, קוצצים את הבזיליקום ומוסיפים למחבת, מערבבים היטב ומוסיפים את השמנת המתוקה והתבלינים, מערבבים שוב, מביאים לרתיחה ומנמיכים את האש.
  3. מבשלים במשך כ 15 דקות נוספות.
  4. שוברים את הביצים לתוך המחבת ומכסים את הסיר, מבשלים עד שהביצים בשלות.
  5. מפזרים למעלה פירורי גבינה צהובה / פרמז'ן .. ומחכים 2 דקות נוספות עד להמסה של הגבינה.

בהצלחה רבה ובתאבון

המתכון מאת: נועם זיגדון

בחדרי חרדים

רוצים להצטרף לקבוצות הווטסאפ של כל רגע?

לבקשת הצטרפות למוגנים וכשרים

להצטרפות ישירה לקבוצות

מצאת טעות בכתבה? תוכן שאינו ראוי לאתר? דווח לנו

שיתוף כתבה זו

 צבע אדום