מתכון לסלט גזר מתוק עם פקאנים ועירית קצוצה

סלט מעניין וטעים במיוחד המתאים להכנה לכבוד שבת קודש מוסיף צבע, חיות ואנינות מיוחדת לשולחן, שילוב גפרורי הגזר הכתומים יחד עם שברי הפקאן החומים והעירית הירוקה יוצרים מראה של סלט ססגוני ומרהיב

חני לוין | מתכונים 6.5.2021 | 09:44

סלט גזר מתוק עם פקאנים ועירית קצוצה צילום: נועם זיגדון

מתכון לסלט גזר מתוק עם פקאנים ועירית קצוצה

זמן ההכנה: 20 דקות.

המצרכים לסלט גזר מתוק עם פקאנים ועירית קצוצה:

  • 6 גזרים גדולים חתוכים לגפרורים
  • 1/2 חבילה עירית קצוצה
  • שברי פקאן סיני (פקאנים מסוכרים)
  • 1/2 כוס שמן
  • 1/2 כוס חומץ
  • 2 כפות סוכר חום
  • 3 שיני שום כתוש
  • 1/2 כפית מלח

אופן ההכנה לסלט גזר מתוק עם פקאנים ועירית קצוצה:

  1. בקערה מכניסים את גפרורי הגזר והעירית, מוסיפים את יתר המצרכים ומערבבים היטב עד לקבלת סלט אחיד.
  2. שומרים בקופסא אטומה במקרר עד להגשה.

הערה: יש להכין את הסלט סמוך לסעודה

בהצלחה רבה ובתאבון

המתכון מאת: נועם זיגדון 

בחדרי חרדים

רוצים להצטרף לקבוצות הווטסאפ של כל רגע?

לבקשת הצטרפות למוגנים וכשרים

להצטרפות ישירה לקבוצות

מצאת טעות בכתבה? תוכן שאינו ראוי לאתר? דווח לנו

שיתוף כתבה זו

 צבע אדום