סוכנות האזרחות וההגירה של ארה"ב מקצרת את תוקף אשרת העבודה למהגרים מ-5 שנים ל-18 חודשים.
מתכון לטבעות דגים נדירות וקריספיות
הכירו את החטיף המלוח שיגנוב את ההצגה: טבעות דג בקלה נדירות, קריספיות מבחוץ ורכות מבפנים – וכל זה בהכנה ביתית פשוטה! שילוב מושלם של ירק, תיבול מדויק וציפוי זהוב, שיהפכו כל שולחן לאירוע חגיגי
מתכון לטבעות דגים נדירות וקריספיות / נועם זיגדון
המצרכים לטבעות דגים נדירות וקריספיות:
כוס מדידה אוניברסלית 240 מ"ל
- 1 ק"ג דג בקלה טחון
- 1 בצל גדול
- ¼ צרור פטרוזיליה
- ¼ צרור כוזברה
- 4 שיני שום
- 3-4 כפות פירורי לחם
- 5 ביצים L
- ½-1 כפיות מלח
- ½ כפית פלפל שחור
לציפוי:
- 1 ביצה עם מעט מלח
- פירורי לחם
אופן ההכנה לטבעות דגים נדירות וקריספיות:
- במעבד מזון טוחנים את הבצל, הירק והשום
- מוסיפים את הדג וסוחטים טוב
- מוסיפים את שאר המרכיבים, מתבלים ומערבבים היטב
- מכניסים את התערובת לשקית זילוף וחותכים את הקצה בעובי הרצוי
- מזלפים טבעות על תבנית מרופדת בנייר אפייה ומכניסים להקפאה במשך כשעה עד שמתקשה
- טובלים כל טבעת בביצה טרופה עם מעט מלח ואחר כך בפירורי לחם
- מטגנים בשמן עמוק משני הצדדים
- מגישים עם קטשופ ומתבלים אהובים
בהצלחה רבה ובתאבון
