מבזקים מבזקים +
תל אביב 14°c
באר שבע 17°c
חיפה 19°c
ירושלים 14°c
בית שמש 14°c
בני ברק 14°c
אשדוד 14°c
ט"ו כסלו התשפ"ו | 05.12.2025
תל אביב 14°c
באר שבע 17°c
חיפה 19°c
ירושלים 14°c
בית שמש 14°c
בני ברק 14°c
אשדוד 14°c
X
מבזקים חמים
לכל המבזקים ←

מתכון לטבעות דגים נדירות וקריספיות

הכירו את החטיף המלוח שיגנוב את ההצגה: טבעות דג בקלה נדירות, קריספיות מבחוץ ורכות מבפנים – וכל זה בהכנה ביתית פשוטה! שילוב מושלם של ירק, תיבול מדויק וציפוי זהוב, שיהפכו כל שולחן לאירוע חגיגי

מתכון לטבעות דגים נדירות וקריספיות
טבעות דגים קריספיות צילום: נועם זיגדון

מתכון לטבעות דגים נדירות וקריספיות / נועם זיגדון

המצרכים לטבעות דגים נדירות וקריספיות:

כוס מדידה אוניברסלית 240 מ"ל

  • 1 ק"ג דג בקלה טחון
  • 1 בצל גדול
  • ¼ צרור פטרוזיליה
  • ¼ צרור כוזברה
  • 4 שיני שום
  • 3-4 כפות פירורי לחם
  • 5 ביצים L
  • ½-1 כפיות מלח
  • ½ כפית פלפל שחור

לציפוי:

  • 1 ביצה עם מעט מלח
  • פירורי לחם

אופן ההכנה לטבעות דגים נדירות וקריספיות:

  1. במעבד מזון טוחנים את הבצל, הירק והשום
  2. מוסיפים את הדג וסוחטים טוב
  3. מוסיפים את שאר המרכיבים, מתבלים ומערבבים היטב
  4. מכניסים את התערובת לשקית זילוף וחותכים את הקצה בעובי הרצוי
  5. מזלפים טבעות על תבנית מרופדת בנייר אפייה ומכניסים להקפאה במשך כשעה עד שמתקשה
  6. טובלים כל טבעת בביצה טרופה עם מעט מלח ואחר כך בפירורי לחם
  7. מטגנים בשמן עמוק משני הצדדים
  8. מגישים עם קטשופ ומתבלים אהובים

בהצלחה רבה ובתאבון

מתכון פרווה דגים

 צבע אדום

art