עוגיות תפוחים פריכות וטעימות במיוחד
ממשיכים להפתיע בקינוחים מהירים וטעימים, והפעם במתכון של עוגיות תפוחים פריכות וטעימות במיוחד, תוכלו למלא אותן בכל מילוי שתחפצו כיד הדמיון הטובה עליכם
חני לוין | מתכונים 17.11.2020 | 11:48
עוגיות תפוחים פריכות וטעימות במיוחד צילום: נועם זיגדון
מתכון לעוגיות תפוחים פריחות וטעימות במיוחד
המצרכים לעוגיות תפוחים פריחות וטעימות במיוחד:
כוס מדידה חד פעמית קרטון
- 1 ק"ג קמח
- 1 כוס מיץ תפוזים ( משקה קל)
- 1 כפית תמצית וניל
- 1 כוס שמן
- 1 מחמאה
- 1 כוס סוכר
- 2 אבקת אפיה
- 2 ביצים
- למילוי - מחית תפוחי עץ בקופסת שימורים
אופן ההכנה לעוגיות תפוחים פריחות וטעימות במיוחד:
- הכניסו את כל המצרכים לקערה ולושו לבצק נעים ואחיד
- הכניסו למקרר למשך 10 דקות
- הוציאו וחלקו אותו ל8 כדורים
- כל עיגול רדדו למלבן ארוך ומרחו עליו את מחית תפוחי העץ
- קפלו לשני קיפולים (לא לגלגל)
- אופן קיפול הבצק. קרדיט: נועם זיגדון
- חיתכו למלבנים והניחו כל מלבן בתבנית מרופדת בנייר אפייה
- הכניסו לתנור שחומם מראש על 180° למשך כ- 10 דקות או עד להזהבה
- צננו את העוגיות לגמרי ופזרו אבקת סוכר
בהצלחה רבה ובתאבון
המתכון מאת: נועם זיגדון