15:50 רבי שריאל רוזנברג, יעמוד בראש הרכב הבוררות שיכריע בכל מחלוקת בין אגודת ישראל לדגל התורה במסגרת הסכם הריצה המשותפת
15:49 איתי בלומנטל: במפקדה בקריית גת ממתינים להחלטה של הדרג המדיני: על הפרק סילוק נציגים ממדינות שהכריזו חרם על ההתנחלויות ביהודה ושומרון - בהן בריטניה וצרפת.
15:48 מיליבנד: 12 אלף פלסטינים נהרגו מאז הפסקת האש בעזה. אנשי עזה עומדים בפני אסון הומניטרי בשל פעולות ממשלת ישראל
15:47 יניר קוזין: מפלגה ברוח ״הרבעון הרביעי״ הודיעה שלא תרוץ בבחירות הקרובות: התנאים להקמת כוח ציוני, חוצה מחנות ושובר גושים, לא הבשילו בסיבוב הנוכחי.
15:47 איתי בלומנטל: צרפת מודיעה על סנקציות נגד ההתנחלויות ביהודה ושומרון יחד עם 10 מדינות נוספות לצד בריטניה: קנדה, דנמרק, פינלנד, איסלנד, אירלנד, נורווגיה, פולין, פורטוגל, ספרד ושוודיה.
15:46 מיליבנד: חמאס לא יכול למלא תפקיד בממשל העתידי של עזה. עליו למסור את הנשק שלו. לישראל יש הזכות לא לפחד לחיות חת איומיו של משטר טרור, אבל זה לא מצדיק את מה שקרה בעזה. כ-70 אלף נהרגו בעזה, מתוכם 20 אלף ילדים
15:44 יולן כהן: מפקדים במשטרה למפכ"ל: "לא נוכל לספק שירותי משטרה מלאים לאזרח בחגים ובבחירות ככל שהתקציב מעוכב"
15:39 ליאור באקאלו: השקל נחלש מול המטבעות הזרים: הדולר היציג עולה 0.27% ושערו נקבע על 3.020 שקלים. האירו היציג עולה 0.12% ונסגר על שער יציג של 3.506 שקלים
15:39 מיליבנד: נמשיך לתמוך בסחר עם ישראל מאחר שאנו תומכים בישראל ובשגשוגה. מסיבה זו אנו מתנגדים בתוקף לקמפיין של ה-BDS. החקיקה תיכנס לתוקפה ב-9-6 החודשים הבאים
15:38 תומר אלמגור: שר החוץ הצרפתי בארו: "צרפת תפסיק את הסחר עם ההתנחלויות הישראליות הממוקמות בשטחי הגדה המערבית הכבושה, לצד 11 מדינות נוספות שהתחייבו לנקוט צעד דומה. למה? כי הגדה המערבית נמצאת על סף פיצוץ: התרחבות בלתי מרוסנת של ההתנחלויות, בניגוד למשפט הבין-לאומי; עלייה באלימות שמבצעים מתנחלים קיצוניים נגד פלסטינים; ומעשי טרור שאף הרשויות הישראליות עצמן גינו"
15:32 אבו עלי אקספרס: עיתונאים עזתיים: ישראל פרסמה התרעת פינוי לאזור הסמוך למבנה היולדות של בית החולים שפאא' בעיר עזה.
15:26 שר החוץ הבריטי מיליבנד: אני גאה ביהדותי ומצהיר על תמיכתי במדינת ישראל, אך זה לא מוריד מתמיכתי במדינה פלסטינית ובפתרון שתי המדינות, יש לנו תחושה עמוקה של אשמה על מה שקורה בפלסטין
15:14 אסף רוזנצוייג: שר החוץ של רוסיה סרגיי לברוב על המצב בעזה: כמובן שיש להבטיח את ביטחונה של ישראל, כשם שיש להבטיח את ביטחונן של כל המדינות באזור. אך הדבר חייב להיעשות אך ורק באמצעות הסכמים, ולא באמצעות שימוש בכוח צבאי
15:12 אברהם פריינד: דגל התורה ואגודת ישראל צפויות לחתום הערב בשעה 17:00 על ההסכם לריצה משותפת בבחירות הקרובות
15:05 מעניין - דווקא אנשים כמו טלי גווילי שבנה נהרג ונחטף, איציק בונצל שבנו נהרג, צביקה מור שבנו נחטף (והוחזר ב"ה), אלישע מדן שנפצע אנוש ואיבד 2 רגליים, כל אלה רוצים להיות שותפים של "ראש ממשלת הטבח" (ינון מגל) כנראה שלא כולם מסכימים עם ההסתה בתקשורת הישראלית.
15:01 מוטי קסטל: כפי שפרסמנו, נתניהו כבר צילם סרטון עם דר' קרן אסייג אך החליט בסוף שלא לשבצה ברשימה לכנסת אלא למנותה כשרה. אסייג מיועדת לשרה להשכלה גבוהה או תפקיד בכיר בתחום המדע שבו עסקה.
14:58 ברשות המים מעדכנים כי שני מתקני התפלה עובדים באופן מלא, שניים באופן חלקי ושניים מושבתים לחלוטין בשל העכירות במים