20:03 נעם לא תצורף לרשימה המאוחדת. סמוטריץ התחייב לרה"מ שהוא יודע להביא את הקולות של מעוז ולכן לא צריך להשקיע בו, ואכן - לא השקיעו. מסתמן שנעם רצה לבד (שחר גליק)
19:49 צעיר בן 22 נהרג ככל הנראה בתאונת דרכים. הוא הובא לחבירה עם צוותי מד"א במעבר חשמונאים שנאלצו לקבוע את מותו במקום
19:42 יוסי יהושוע: דיווחים מעזה: תקיפות בנוסייראת שבמרכז הרצועה; מספר פצועים בתקיפת אוהל בצפון המחנה לפני זמן קצר.
19:39 דפנה ליאל: מצטרפת נוספת לגנץ: רותם אבידר צאליק, מיסדת פורום נשות המילואימניקים ומייסדת ומנכ"לית שדולת המשרתים תשובץ במקום 5
19:25 ניצן שפירא: עוד אמר רא"ל אייל זמיר: "ברגעים אלה ממש, בעומק הים התיכון, עושה את דרכה לארץ אח"י דרקון, הצוללת השישית של מדינת ישראל. בעוד ימים אחדים היא תיכנס לנמל שאנו עומדים בו ותסמל יותר מכול את ההשתנות אשר חווה זרוע הים שלנו בשנה האחרונה בהופכה לזרוע אסטרטגית רבת עוצמה אשר יודעת להגיע לכל יעד במזרח התיכון ואף מעבר לו"
19:25 ניצן שפירא: הרמטכ"ל בטקס סיום קורס חובלים: "צה"ל עמד בפני אתגרים חסרי תקדים והשיג ניצחון צבאי היסטורי. איראן והציר כולו הוחלשו, אך לא נעלמו, תוכניותיהם ויכולותיהם לאיים עלינו נפגעו קשות. הסרנו איומי פלישה, פגענו ביכולותיהם לשגר מטחי טילים ורקטות, ופגענו בתוכנית הגרעין. נתיבי השיט הם יעד והמאבק על העליונות בים אינו עוצר לרגע. אנו דרוכים וערוכים לכל התפתחות, בכל זירה"
19:20 גבר כבן 50 נפצע בינוני מפגיעת רכב בטירה. חובשים ופרמדיקים של מד"א העניקו לו טיפול רפואי ופינו אותו לבית החולים מאיר עם חבלות באגן ובגפיים
19:18 תומר אלמגור: אפרים מירוויס, הרב הראשי של בריטניה: "זהו יום אפל באמת עבור יהודי בריטניה. היום בחרה הממשלה שלנו להתעלם מהחששות העמוקים שהביעו רבים כל כך מאיתנו. הצעדים שעליו הוצהר היום אינם אלא הנפת דגל פוליטי למען רטוריקה שקרית נגד ישראל ואלו המחזיקים באובססיה מסוכנת כלפי המדינה היהודית. צעדים אלו יצליחו אך ורק לחזק את אותה קיצוניות בדיוק שהם מבקשים למגר"
19:14 יובל שדה: מזכ"ל תנועת המושבים ויו"ר התאחדות חקלאי ישראל, עמית יפרח על החרם של בריטניה כלפי ההתנחלויות בישראל שבין השאר ייפגעו החקלאים מגדלי התמרים ליצוא: "אם אירופה סוגרת את הדלת בפני התוצרת הישראלית, גם מדינת ישראל צריכה לדעת לסגור את הדלת בפני היבוא ממנה. אנחנו דורשים מהממשלה לעבור ממילים למעשים ולהגן על החקלאים ועל התוצרת הישראלית"
19:11 אישה כבת 54 נפצעה בינוני לאחר שעלתה עם רכבה על המדרכה והתנגשה בפח במהלך נסיעה בשדרות הפלמ"ח באשדוד. חובשים ופרמדיקים של מד"א העניקו לה טיפול רפואי ופינו אותה לבית החולים אסותא לצד פצוע קל.
19:01 אבי מוסקוב: בדגל התורה דוחים את הפרסום ומבהירים: "איננו צד למהלכים הפנימיים באגודת ישראל ולא היינו מעורבים בהם. דגל התורה אינה מביעה עמדה בנושא."
18:55 מיכאל שמש: בבחירות האחרונות מרצ לא עברה את אחוז החסימה, והעניקה לנתניהו ממשלה. עכשיו זה מתהפך כי הגוש של איזנקוט מאורגן כמעט עד הקצה. לעומתו נתניהו מגיע לסגירת הרשימות עם סיכון לאבד 7 מנדטים מתחת לאחוז החסימה
18:46 אישה בת 52 נפצעה בינוני לאחר שהתנגשה עם רכבה בגדר הבטיחות בכביש 1 למזרח סמוך לצומת המצודה. חובשים ופרמדיקים של מד"א העניקו לה טיפול רפואי ופינו אותה לבית החולים הדסה הר הצופים עם חבלת בטן
18:36 אור רביד: צעירה בת 25 נפצעה בינוני בתאונת דרכים בין 2 כלי רכב בדרך יוליוס סימון בחיפה. חובשים ופרמדיקים של מד"א העניקו לה טיפול רפואי ופינו אותה לבית החולים רמב"ם לצד פצוע קל
18:33 תומר אלמגור: חה"כ גלעד קריב מהדמוקרטים בתגובה להודעת השר סער: "סער נכשל לחלוטין בניהול מדיניות החוץ של ישראל. העובדה כי במשך חודשים אין שגריר בלונדון, מלמדת על רשלנות וחוסר מקצועיות"