15:08 ליאור באקאלו: בנק ישראל: מתווה הסיוע לתמיכה בלקוחות בנקים שנפגעו במבצע "שאגת הארי" יוארך בחודש נוסף בעקבות "המשך המתיחות הביטחונית, ועל רקע המשך ההגבלות המוטלות על ידי פיקוד העורף באזורים שונים בארץ"
15:07 ספיר ליפקין: דיווח בערוץ אל-חדת' הסעודי: נשיא לבנון עאון מרוצה מהפגישה הישראלית-לבנונית בוושינגטון אמש ועוקב אחר פרטי המשא ומתן הישיר שצפוי עם ישראל. צוין כי הוא ממשיך במגעים להשגת הדרישה הבסיסית - הפסקת אש. עוד נטען שהוא לא מתייחס לקולות שמתחו על כך ביקורת
15:02 תאונה קטלנית בין רכב פרטי למשאית בכביש 91: חולצה לכודה ללא רוח חיים מתאונת דרכים סמוך למשמר הירדן. מפקד האירוע, רב-רשף רועי פיניש: "עוצמת הפגיעה הייתה אנושה. אנו קוראים לנהגים לנהוג בזהירות מרבית".
15:01 רועי קייס: מקורות ממשלתיים בלבנון מסרו לערוץ אל-ערבי הקטרי כי יתקיים מו"מ בוושינגטון בקרוב, וכרגע הפעילות מתמקדת בהפסקת אש זמנית
14:46 יעל יפה: נציגת הפרקליטות בבג"ץ עו"ד שמואלי: ההליך מתנהל בשם עצמאות המשטרה. היועצת הגנה על מינוי בן גביר למרות עברו הפלילי
14:43 אסף רוזנצוייג: דובר משרד החוץ של איראן: הפרת הפסקת האש תיענה בתגובה מידתית, ותביא אותנו לצמצום מחויבותנו להסכם. סיום המלחמה בלבנון הוא תנאי מרכזי להסכם, שצוין במפורש על ידי המתווכים
14:41 הולך רגל בן 19 נפגע בתאונת דרכים במעורבות רכב ואופנוע בכביש 3 סמוך ליסודות. צוותי מד"א העניקו לו טיפול רפואי ופינו אותו לבית החולים קפלן עם חבלות בגפיים ובראש.
14:39 ליאור באקאלו: סקר מגמות עסקים של הלמ"ס: מבצע "שאגת הארי" פגע קשה בכלל הענפים - 32% מהעסקים דיווחו על הרעה במצבם. ענף המלונאות נפגע הכי קשה: בתי המלון מצפים שמספר התיירים באפריל יתרסק ביותר מ-67% לעומת אפריל אשתקד
14:39 ספיר ליפקין: דובר משרד החוץ האיראני טוען: "עמדתה של איראן ביחס לנשק גרעיני ברורה - לא מפני שאנחנו חוששים ממישהו, אלא כי זה חלק מהעקרונות שלנו. גם הדוקטרינות הדתיות שלנו מחייבות אותנו לכך, וגם זה חלק מהדוקטרינה ההגנתית של איראן. איראן מעולם לא ניהלה את תוכנית הגרעין שלה, אלא למטרות שלום"
14:26 ספיר ליפקין: הוא אמר כי "יש סבירות גבוהה שנארח משלחת מפקיסטן, בהמשך לשיחות שהתקיימו באסלאמאבאד. הנושאים שעלו מצד הפקיסטנים מול ארה"ב, וכן הדברים שלנו שנשמעו, ככל הנראה יידונו בביקור הזה בהרחבה, ויתקיים דיון מפורט בעמדות של שני הצדדים"
14:26 ספיר ליפקין: דובר משרד החוץ האיראני איסמאעיל בקאא'י במסיבת עיתונאים: "זה לא נעצר. לגבי השיחות ולמשא ומתן, חילופי המסרים נמשכים. מאז אותו יום שבת, שבו משלחת של איראן חזרה לטהראן ועד היום, הועברו מסרים רבים דרך המתווך הפקיסטני. העמדות שלנו היו ברורות מאוד - הן הוצגו שם והן במסגרת חילופי המסרים האלו"
14:22 אבו עלי אקספרס: הנשיא טראמפ: אם איראן לא תוותר על הגרעין אין עסקה. אני לא יודע כמה זמן הם עוד יוכלו להמשיך כך. הם נפגעו באופן קשה מאוד.
14:07 עמית סגל: פרקליטי נתניהו ובן גביר מציעים לבגצ לחזור למו״מ על הסכם עקרונות לגבי פעילות השר. מציעים שאם תהיה בעיה יחזרו לשופטים כדי לסייע בפתרון המחלוקות אבל שבית המשפט לא יפסוק אלא רק יציע פשרות.