גורם ישראלי בכיר לינוניז: "הפסקת האש בלבנון תמשך באותה מתכונת שהתקיימה עד עכשיו. אנחנו נשארים בשטח עם חופש פעולה באיזורים שבשליטתנו, ועם חופש פעולה לתקוף כל איום מיידי או שמתהווה נגדנו. חזבאללה במצב קשה מאוד ושידר לאיראן אותות מצוקה קשים. לכן האיראנים כ"כ התאמצו על הפסקת המלחמה בלבנון, אך נכשלו. זה הישג אדיר של ראש הממשלה. בלבנון קורים דברים טובים מאוד. אם אתה מבודד את ארוע הרחפנים, שנמצא לו פתרון בקרוב, מה שקורה בלבנון זה מצויין. התמדה, שיטתיות ונחישות"
אוקראינה חושפת: זהו מספר ההרוגים והנזק הרב
שר הביטחון של אוקראינה פרסם היום את ההערכות מדינתו לגבי הנזק וההרוגים האזרחיים בעקבות המלחמה עם רוסיה. 400 אזרחים נהרגו ו-800 פצועים, יחד עם הרס של יותר מ-1,500 בנייני מגורים | לטענתו הכוחות האוקראינים הרגו יותר מ-11,000 חיילים רוסים
קרוב לשבועיים מאז תחילת המלחמה, ואוקראינה מעדכנת את מצב הפגיעה הנוכחי נכון להיום (שלישי), שמראה על אומדן הנזק שרוסיה גרמה.
שר ההגנה של אוקראינה, אולקסי רזניקוב, שהיה זה שפרסם את הנתונים, אומר כי בסך הכול נרשמו לפחות 400 מקרי מוות אזרחים ו-800 נפצעו. יותר מ-200 בתי ספר אוקראינים, 34 בתי חולים ו-1,500 בנייני מגורים.
הוא העריך שכ-10,000 סטודנטים זרים, בעיקר מהודו, סין והמפרץ הפרסי לכודים בלחימה, וטען שהכוחות האוקראיניים הרגו מ-11,000 חיילים רוסים.
עוד הוא אומר כי, "פולשים רוסים יורים על מסדרונות הומניטריים שדרכם מנסים אזרחים להימלט", ציין מבלי להגיד מקומות ספציפיים.
