מוטי קסטל: חדד: כן, עוסק בשאלה הזו ודן בשאלה האם ניתן להעלות טענה מקדמית טענה של אי סבירות בהגשת כתב אישום וכמובן יודעים בעילת סבירות, שיקולים זרים, הגנה מן הצדק, אף אחד לא הולך לפתוח את כל הדלתות זה לא הבדיקה של מי מהתובעים פה בתיק וגם לא הדברים שקשורים לעבודה שלה כפרקליטה. תחת הגנה מן הצדק, מגישים כתב אישום על שוחד שלא קיים ולא חוקרים על שוחד ובא פרקליט מדינה אומר אני קורא למי שסומך עליי לא להצביע לנאשם בשוחד זה בדיוק שיקולים זרים זה מה שהיה בתיק זה!!!! כולו לא תמיד יש התיק הזה, היועמ"ש בעצמו אומר שהוא מחליט להגיש כתב אישום יש לו חשש לקדם הפיכה משטרית הונגריה, פולין, אומר לתירוש להיות פרקליטה בתיק של דמוקרטיה או דיקטטורה, זה שיקולים זרים!!!! למדנו שלא קרא את כתב האישום מתוקן, יחד, ונראה את ההמשך, ראינו היה אישורים למהלכים\, יצא מזכר\תצהיר שהוא לא נכון אני בהחלט רשאי לטעמנו לשאול בקשר זה מספר שאלות מצומצם נראה ונעמיק בזה, דברים שאומר עוד על מה היה שם למה עשה מה שעשה איך הגישו לכם כתב אישום מוזר? שמענו חוקרים שמגיעים לפה, אחד אחר השני אומר ידענו שיש בעיות בתיק, אין סיכוי סביר להרשעה, ידענו גם ידענו, לא ידענו שיש בעיה להוכיח? ידענו, אתם חושבים שאנחנו גאונים שחשבנו על היענות חריגה שלא מוסברת בכתב אישום ולא חקרו את זה? צועק: הם ידעו את זה!!! הוא ידע את זה!!!! וודאי שהוא ידע את זה! הייתה מחשבה כמו צחי בן חמו, שזה אירוע נגיש, הוא התפטר, תודה, המפכ"ל אמר את זה בקולו, זה מה שחשבו שיקרה הגישו כתב אישום לעשות חילופי שלטון, לצערי, לשיטתנו, זו הטענה שלנו, נוכיח אותה, נוכיח אותה!
השלג חוזר לירושלים; תחזית מזג האוויר לשבוע הקרוב
תחזית מזג האוויר הצפוי לפקוד את ארצנו במהלך הימים הקרובים | קר מהרגיל לעונה, במהלך השבוע הקרוב סיכוי לשלג קל בירושלים ולאחריו התחממות וחזרה לשגרה | וגם: מה מצב מפלס הכנרת | התחזית המלאה
תחזית מזג האוויר לשבוע הקרוב:
היום (שישי):
בצפון הארץ ובמרכזה ירדו גשמים מקומיים.
בחרמון ירד שלג ובשעות הבוקר יתכן שלג קל גם בפסגות הגבוהות של הרי הצפון.
בנגב ירד גשם מקומי קל.
יוסיפו לנשב רוחות חזקות.
בדרום הארץ יתכן אובך.
במדבר יהודה וים המלח קיים חשש לשיטפונות.
במהלך היום הגשמים יחלשו בהדרגה, והרוחות יחלשו משעות הערב.
טמפרטורות (מינימום בבוקר ומקסימום בצהריים):
ירושלים: 3-7 תל אביב: 9-15 חיפה: 8-13 נתניה, טייבה: 9-15 כפר סבא והוד השרון: 9-15 באר שבע: 8-13 חרמון: 1-(3-) מרום גולן: 1-5 קרית שמונה: 7-13 קצרין: 5-10 צפת: 1-5 עפולה: 7-13 כרמיאל: 7-12 נצרת, גלבוע: 6-9 נהריה: 9-14 כרמל: 6-11 אשקלון ואשדוד: 9-15 עוטף עזה וחבל אשכול: 9-14 אריאל: 4-8 בית אל ואפרת: 2-6 מעלה אדומים: 5-10 מודיעין ובית שמש: 8-13 רחובות וראשון לציון: 8-13 ערד: 6-9 מצפה רמון: 5-8 טבריה, בית שאן וצפון בקעת הירדן: 9-16 דרום בקעת הירדן: 10-18 עין בוקק, סדום: 13-19 אילת: 12-19.
שבת "פרשת ויקרא - זכור":
קר מהרגיל לעונה ב-5 מעלות בחוף וב-8 מעלות בהרים (כ-15 מעלות בתל אביב וכ-8 בירושלים).
מעונן חלקית עד מעונן ועדיין יתכן גשם מקומי קל.
בחרמון ירד שלג קל.
בלילה תתכן קרה במקומות המועדים.
ראשון:
קר מהרגיל לעונה ב-3 מעלות בחוף וב-4 מעלות בהרים (כ-17 מעלות בתל אביב וכ-12 בירושלים).
בהיר עד מעונן חלקית.
לקראת ערב יתכן גשם מקומי בעיקר בצפון ובמישור החוף.
שני:
קר מהרגיל לעונה ב-3 מעלות בחוף וב-5 מעלות בהרים (כ-17 מעלות בתל אביב וכ-11 בירושלים).
מעונן חלקית עד מעונן.
יתכן גשם מקומי קל בצפון הארץ ובמרכזה.
בחרמון ירד שלג קל.
שלישי:
קר מהרגיל לעונה ב-7 מעלות בחוף וב-11 מעלות בהרים (כ-13 מעלות בתל אביב וכ-5 בירושלים).
גשם ירד מצפון הארץ ועד צפון הנגב מלווה בסופות רעמים בודדות וחשש לשטפונות.
בחרמון ירד שלג כבד.
בצפון רמת הגולן גם ירד שלג.
משעות אחר הצהריים ירד שלג גם בהרי הצפון והמרכז (כרגע כולל ירושלים - נעדכן).
רביעי - תענית אסתר וערב חג פורים:
קר מהרגיל לעונה ב-6 מעלות בחוף וב-9 מעלות בהרים (כ-14 מעלות בתל אביב וכ-7 בירושלים).
מעונן חלקית עד מעונן עם גשם מצפון הארץ ועד צפון הנגב מלווה בסופות רעמים בודדות וחשש לשטפונות.
בחרמון ובצפון רמת הגולן ירד שלג ועדיין ירד שלג / מעורב בגשם גם בהרי הגליל והמרכז (כרגע כולל ירושלים - נעדכן).
חמישי - חג פורים וערב שושן פורים:
קר מהרגיל לעונה ב-2 מעלות בחוף וב-3 מעלות בהרים (כ-18 מעלות בתל אביב וכ-13 בירושלים).
מעונן חלקית.
שישי - שושן פורים:
טמפ' רגילות לעונה בחוף ובהרים (כ-19 מעלות בתל אביב וכ-14 בירושלים).
מעונן חלקית.
שבת - פרשת "צו":
טמפ' רגילות לעונה בחוף ובהרים (כ-20 מעלות בתל אביב וכ-17 בירושלים).
בהיר עד מעונן חלקית בעננות גבוהה.
ראשון:
טמפ' רגילות לעונה בחוף וגבוהות מהרגיל ב-3 מעלות בהרים (כ-21 מעלות בתל אביב וכ-19 בירושלים).
בהיר ונאה.
שני:
טמפ' רגילות לעונה בחוף וגבוהות מהרגיל ב-3 מעלות בהרים (כ-21 מעלות בתל אביב וכ-19 בירושלים).
בהיר ונאה.
מפלס הכנרת:
209.60- מטר מתחת לפני הים. המפלס עלה בחורף הנוכחי ב-1.18 מטר. בחורף שעבר עלה המפלס ב-90 ס"מ וירד בקיץ האחרון ב-1.68 מטר.
המפלס נמוך ב- 81 ס"מ מקו רום עליון. המפלס גבוה ב-3.40 מטר מקו אדום תחתון וב-5.27 מטר מהקו השחור.
