מוטי קסטל: השר קרעי: זה רגע המבחן של כולנו. דרושים איזונים ובלמים לגולם שקם על יוצרו. הממשלה חייבת לקבל החלטה עוד היום: אנחנו לא מקבלים את ההתערבות הבוטה של בג״צ בלב־ליבה של סמכות הממשלה. הסמכות להדיח יועצת משפטית היא סמכות הממשלה בלבד על פי חוק. על הממשלה להדיח סופית ובפועל את היועמ״שית, לחסום את כניסתה למשרדי הממשלה ולמנות לאלתר ממלא מקום. עכשיו. רק אם נגיד לא(!) לפסקי דין מנוגדים לחוק של בג״צ, נוכל להציל את הדמוקרטיה הישראלית.
מתכון לבטטות עם שקדים בזילוף סילאן
מארחים השבת? קבלו מתכון מעולה לתוספת משובחת וחגיגית, רצועות בטטות בזעתר ומגוון תבלינים. משולבות בשקדים פרוסים מטוגנים ומוגשות בזילוף של סילאן המעניק את היוקרה והטעם המיוחד בסעודה
מתכון לבטטות עם שקדים בזילוף סילאן / שחר שולמית
המצרכים לבטטות עם שקדים בזילוף סילאן:
מידות אוניברסליות
- 8 בטטות בינוניות קלופות וחתוכות לרבעים
- 2 כפיות זעתר
- 1 כפית מלח
- 1 כפית פלפל שחור גרוס
- 1 כפית פפריקה מתוקה גרוסה
- 1/2 כוס שמן
- 1/2 כוס שקדים פרוסים ומטוגנים
- סילאן לזילוף לפני הגשה (אופציונלי)
אופן ההכנה לבטטות עם שקדים בזילוף סילאן:
מניחים בתבנית על גבי נייר אפיה בתבנית את הבטטות והתיבול מלבד הסילאן והשקדים ומערבבים היטב
מכסים את התבנית ואופים את הבטטות בחום של 200 מעלות עד לריכוך (כ45 דקות)
לפני הגשה מזלפים מעל הבטטות סילאן ומפזרים שקדים
בהצלחה רבה ובתאבון
