גורם ישראלי בכיר לינוניז: "הפסקת האש בלבנון תמשך באותה מתכונת שהתקיימה עד עכשיו. אנחנו נשארים בשטח עם חופש פעולה באיזורים שבשליטתנו, ועם חופש פעולה לתקוף כל איום מיידי או שמתהווה נגדנו. חזבאללה במצב קשה מאוד ושידר לאיראן אותות מצוקה קשים. לכן האיראנים כ"כ התאמצו על הפסקת המלחמה בלבנון, אך נכשלו. זה הישג אדיר של ראש הממשלה. בלבנון קורים דברים טובים מאוד. אם אתה מבודד את ארוע הרחפנים, שנמצא לו פתרון בקרוב, מה שקורה בלבנון זה מצויין. התמדה, שיטתיות ונחישות"
שר ההגנה חושף את מזימת הרוסים ומזהיר
רוסיה מתכננת מבצע מיוחד בשטחה של בלארוס, ומתכננת לערב חיילים בלארוסים מחופשים במדים רוסיים במלחמה נגד אוקראינה. כך אמר שר ההגנה אולקסי רזניקוב
המלחמה של פוטין נגד אוקראינה מביאה שלל דיווחים לא שגרתיים, אחד מהם מגיע מכיוונו של שר ההגנה האוקראיני, אולקסי רזניקוב שטוען כי הרוסים מתכננים להשתמש בבלארוסים מחופשים במדים רוסיים.
"מתוכנן מבצע מיוחד של הפדרציה הרוסית בשטחה של בלארוס. היום יש להם רצון גדול להלביש את הצבא הבלארוסי במדי הפדרציה הרוסית, חלקם מסרבים להילחם נגד ארצנו, אבל עכשיו סוכנות הביון הרוסית ה-FSB והשירותים המיוחדים שיש בשטח, משכנעים היום את הבלארוסים ללבוש מדים רוסיים וללכת על דפוסי התנהגות רוסיים. אבל אנחנו מוכנים להתפתחות הזו, ואני מזהיר אתכם, אם נמצא כאן בלארוסים, תהיה להם אותו יחס כמו שיש לרוסים והצ'צ'נים", הזהיר רזניקוב.
לדבריו, כעת ממלאים הצ'צ'נים במלחמה נגד אוקראינה את התפקיד שמילאו פעם אחרים, שירו במי שניסו לסגת. במקביל, הוא דיבר על תקרית שהתרחשה ב-12 במרץ, כאשר צ'צ'נים ירו למוות ב-12 רוסים פצועים באזור קייב. ועד כה לא ברור מדוע.
