גורם ישראלי בכיר לינוניז: "הפסקת האש בלבנון תמשך באותה מתכונת שהתקיימה עד עכשיו. אנחנו נשארים בשטח עם חופש פעולה באיזורים שבשליטתנו, ועם חופש פעולה לתקוף כל איום מיידי או שמתהווה נגדנו. חזבאללה במצב קשה מאוד ושידר לאיראן אותות מצוקה קשים. לכן האיראנים כ"כ התאמצו על הפסקת המלחמה בלבנון, אך נכשלו. זה הישג אדיר של ראש הממשלה. בלבנון קורים דברים טובים מאוד. אם אתה מבודד את ארוע הרחפנים, שנמצא לו פתרון בקרוב, מה שקורה בלבנון זה מצויין. התמדה, שיטתיות ונחישות"
אימה בליל שבת: שני בחורים אוימו באקדח בניסיון שוד
שני בחורים חרדים שעמדו מחוץ לביתם בפלטבוש בליל שבת האחרון, נתקלו בשני שודדים שהתאכזבו שאין להם כסף בכיס בגלל השבת | השודדים שאלו את הבחורים היכן הם מתגוררים והתשובה הבריחה אותם | המשטרה והשומרים מנסים להתחקות אחר השודדים
שני בחורים חרדים אוימו באקדח ברחוב מזרח 34 בפלטבוש, שברובע ברוקלין בניו יורק, כאשר שוחחו מחוץ לביתם בשעה 01:40 בליל שבת. לפתע התקרבו אליהם שני גברים במכונית. לאחר שעברו את הבית מחוצה לו שוחחו הבחורים, חזרו השודדים, יצאו מהרכב ונופפו באקדח מולם, ודרשו מהם את כספם.
הבחורים הסבירו לשודדים שפאת קדושת השבת אינם נושאים כסף. אחד החשודים תפס את אחד הבחורים בעניבה וחיטט בכיסיו שכמובן היו ריקים. כך מדווח אתר Hamodia. לאחר מכן שאלו החשודים מי נמצא בבית שלהם. אחד הבחורים ענה בחוכמה כי הבית שלהם מלא באנשים, מה שכנראה הפחיד את העבריינים והם נמלטו.
הקורבנות יצרו קשר עם ארגון 'השומרים', שייצר קשר עם המשטרה. ארגון השומרים מסר כי "הארגון בודק סרטון של ניסיון השוד ממצלמת אבטחה, ובלשי משטרת ניו יורק עובדים על זיהוי האנשים מהסרטון, בנוסף המשטרה מנסה לזהות את המכונית ששימשה את השודדים".
