אברהם פריינד: דגל התורה: הערב בבית דגל התורה בבני ברק התקיימה ישיבת התנעה והיערכות לקראת הבחירות, בהשתתפות מועמדי הרשימה: יו"ר יהדות התורה ח"כ יעקב אשר, ח"כ יצחק פינדרוס, משה רוזנטל, יהודה ויספיש, דוד זלץ, דוד אוחנה ואליהו ברוכי. בישיבה השתתפו: יו"ר תנועת דגל התורה ח"כ משה גפני, חבר ההנהלה ח"כ אורי מקלב, יצחק רייך, מנהל המחלקה המוניציפאלית מנחם שפירא ומנהל המפלגה משה שיפמן.
האוליגרך לשעבר מזהיר את המערב ומסביר מה פוטין חושב
אוליגרך רוסי לשעבר שהיה קרוב מאוד לפוטין ובהמשך הסתכסך עמו וריצה עונש מאסר, מזהיר כי פוטין כבר רואה את עצמו בעימות מול המערב. הוא מפציר בארה"ב להגביר את הלחץ
המיליארדר מיכאל חודורקובסקי, שהיה בראשית שנות ה-2000 "האיש העשיר ביותר ברוסיה" ובהמשך הסתכסך עם פוטין וריצה עונש מאסר, מזהיר כי ולדימיר פוטין כבר רואה עצמו במלחמה נגד המערב. האוליגרך הרוסי לשעבר אמר הדברים בריאיון בוושינגטון.
חודורקובסקי פגש את פוטין בפעם האחרונה לפני 18 שנים, אז נכלא בגין העלמת מס והלבנת הון שלטענתו היו נקמה על תמיכתו במפלגות פוליטיות נגד פוטין. הוא שוחרר ב-2013 וכיום מתגורר בלונדון.
המיליארדר הפציר בממשל האמריקאי להגביל את הלחץ על רוסיה ולהישאר עקביים. "על ארה"ב להראות לפוטין "מדיניות כוחנית עקבית", שכן הסנקציות הכלכליות נגד המיליארדרים של המדינה אינן מגיעות מספיק רחוק".
חודורקובסקי שיבח את העמדה של הנשיא ג'ו ביידן נגד האיומים של רוסיה לפרוס נשק גרעיני באוקראינה, וטען שלמרות שדבריו נראו מחוץ להקשרם, קריאותיו לשינוי המשטר היו צעד חשוב. "אם ארה"ב רוצה להיות מנהיגה מוסרית, היא צריכה לצאת בהצהרה מוסרית", אמר.
