אברהם פריינד: דגל התורה: הערב בבית דגל התורה בבני ברק התקיימה ישיבת התנעה והיערכות לקראת הבחירות, בהשתתפות מועמדי הרשימה: יו"ר יהדות התורה ח"כ יעקב אשר, ח"כ יצחק פינדרוס, משה רוזנטל, יהודה ויספיש, דוד זלץ, דוד אוחנה ואליהו ברוכי. בישיבה השתתפו: יו"ר תנועת דגל התורה ח"כ משה גפני, חבר ההנהלה ח"כ אורי מקלב, יצחק רייך, מנהל המחלקה המוניציפאלית מנחם שפירא ומנהל המפלגה משה שיפמן.
כרמלי במסע לארמניה: ארץ שופעת במקורות מים. צפו
יצחק כרמלי מציג את ארמניה, מדינה שופעת במים ובה ציר הגבול העובר בין ארמניה לאיראן, נחשב לאחד העמקים הפוריים בעולם. המתח התמידי עם אזרבייג'ן השכנה, מרחיק את התיירים מהאזור. צפו
הפעם הגיע יצחק כרמלי במסעותיו לארמניה, כדי להציג לכם את אחת הארצות השופעות במים שיש. נהר הפרת הנודע נובע ברמת ארמניה.
ציר הגבול העובר בין ארמניה לאיראן, נחשב לאחד העמקים הפוריים בעולם. מאות מעיינות משקים את העמקים המניבים פירות עסיסיים ומתוקים.
לאורך הציר בנויים עשרות שקתות המשמשות את הנהגים והנוסעים הנעים לאורך הציר.
המתח התמידי עם אזרבייג'ן השכנה, מרחיק את התיירים מהאזור, מה שהופך את המקום לפחות מפותח ויותר טבעי ושמור. כרמלי אף מבטיח להרחיב בפעם הבאה על הנקודה היהודית באיזור.
