שר החוץ האיראני עראקצ'י: "בפעם האחרונה שרציתם 'לסיים את העבודה', איראן יצאה חזקה עוד יותר. רוצים לנסות שוב את מזלכם? אתם מוזמנים. אבל היזהרו; גם לנו יש עבודות שטרם סיימנו. נתניהו גורר את אמריקה למלחמה נוספת כדי להישאר מחוץ לכלא, יהיו ההשלכות על ישראל אשר יהיו, ועל אחת כמה וכמה על נשיא ארה"ב"
טרגדיה: ישראלי נרצח במהלך שוד בהולנד
משטרת אוטרכט אישרה כי ישראלי בן 61 נמצא ללא רוח חיים בעיר בשבוע שעבר. שכניו של הישראלי הם שמצאו את גופתו והחקירה העלתה שהוא לא מת מוות טבעי. בתקשורת בהולנד דווח שהישראלי מת במהלך שוד. במשטרה לא אישרו זאת
טרגדיה בהולנד. ישראלי בן 61 נמצא ללא רוח חיים בעיר בשבוע שעבר. שני חשודים נעצרו - בן 40 ובן 51. שכניו של הישראלי הם שמצאו את גופתו והחקירה העלתה שהוא לא מת מוות טבעי.
בתקשורת בהולנד דווח כי הישראלי מת במהלך שוד, אבל במשטרה לא אישרו זאת לעת עתה. כך דווח איתמר אייכנר באתר Ynet.
על פי הדיווח, מהחקירה עלה כי התוקפים שוחחו עם הישראלי בבוקר יום האחרון, וגנבו ממנו כרטיס אשראי כשהיו בדירתו. לאחר מכן הם ניסו להוציא כסף מכספומטים, ולאחר שלא הצליחו חזרו בערב שוב לדירה - במטרה להשיג את הקוד.
אדם שהיה בקשר עם הישראלי היה זה שמצא אותו ללא רוח חיים. השכנים תיארו את הקורבן כאדם נחמד מאוד וידידותי. "הוא לא היה יכול לפגוע בזבוב, הוא היה אדם מתוק, תמיד אמר שלום ושאל מה שלום הילדים. כואב לי שהוא היה קורבן של מעשה כה נורא", סיפרו.
