גילי כהן: חשיפה במהדורת כאן חדשות: ראש השב"כ דוד זיני הקפיא את כל המינויים בארגון. זיני, כך לפי מקורות, בוחן מחדש את מנגנון המינויים בשירות הביטחון הכללי. ביום שישי חשפנו כי זה חצי שנה אין מינוי קבע לתפקיד של ראש חטיבת עזה בשב"כ - אחד מתפקידי המפתח בארגון. מסתבר שזהו לא התפקיד היחידי שלא מאויש בדרך קבע. משירות הביטחון הכללי לא התייחסו לידיעה.
בידיעת בנט: גנץ נועד עם הח"כית הפורשת
שר הביטחון גנץ נועד עם חברת הכנסת סילמן שפרשה מהקואליציה לפגישה שנקבעה עוד טרם פרישתה. השניים דנו על שת"פ באצבעות על נושאים ביטחוניים
חברת הכנסת עידית סילמן שפרשה מהקואליציה, נועדה היום (רביעי) עם שר הביטחון בני גנץ, בפגישה שאמנם תואמה עם ראש הממשלה נפתלי בנט, אך גם עם ראש האופוזיציה בנימין נתניהו שביקש להעביר מסר לגנץ.
הפגישה נקבעה עוד לפני שפרשה מהקואליציה ונדחתה בגלל הפיגוע, אך גנץ בכל זאת ביקש לקיים את הפגישה, כדי לבחון שיתוף פעולה עם סילמן בהצבעות בנושאים ביטחוניים.
גם בליכוד ידעו כאמור על הפגישה וביקשו מסילמן להעביר מסר לשר הביטחון שיבחון שיתוף פעולה באפשרות להקים ממשלה חלופית בכנסת הנוכחית.
