יוסי יהושוע: זו גם השכונה שבה אנחנו חיים. המוטיבציה להעלים את מדינת היהודים לא תיעלם. היא מושרשת אידיאולוגית, דתית ופוליטית, והיא תישאר כאן. המשימה היא לפעול באופן עקבי נגד היכולת. לפגוע באמצעים, בתשתיות, ביכולות הפיקוד והשליטה, ולשמור על פער מתמשך. זו עבודה יומיומית, לא אירוע חד-פעמי. מכאן נגזר גם הלקח המרכזי מול איראן, חמאס וחיזבאללה. המערכה היא רציפה ודורשת לחץ מתמשך שמקשה על האויב להשתקם. רצף פעולות שמייצר שחיקה מצטברת ומצמצם את מרחב הפעולה שלו. אם זה קורה לאורך זמן, מתקבל רצף של הישגים מצטברים ונבנית עליונות. זה לא רגע אחד שמסכם הכל, אלא תהליך שמייצר שינוי אמיתי. ובסוף, המבחן פשוט: האם הדור הבא יקבל מציאות בטוחה יותר מזו שאנחנו קיבלנו. אם כן, זה הניצחון.
בד"ה: אמו של המשגיח נפטרה בגיל 100
האישה החשובה מרת שרה ברינגר ע"ה מבני ברק הלכה לפנות בוקר לעולמה לאחר שזכתה לאריכות ימים ושנים והיא בת 100 בפטירתה. בנה הגדול משגיח ישיבת גרודנא באשדוד
ברוך דיין האמת: בבית החולים שיבא בתל השומר הלכה לפנות בוקר לעולמה בשיבה טובה האישה החשובה מרת שרה ברינגר ע"ה והיא בת 100 בפטירתה.
המנוחה ע"ה נולדה בגליציה בל' תשרי תרפ"ג לאביה הרה"ח רבי צבי פורשר ז"ל מחשובי חסידי באבוב שהיה קשור בלו"נ לאדמו"ר רבי שלמה מבאבוב זצ"ל.
עברה את מאורעות השואה האיומה בסיביר, ניצלה לאחר ששתה את כוס התרעלה ולאחר כמה שנים היא נישאה בבוכרה לבעלה הרב רבי משה ברינגר ז"ל שנפטר לפני חצי יובל שנים.
לאחר מכן עברה לפולין משם עלתה לארץ הקודש יחד עם אביה תחילה התיישבו ביפה ולאחר מכן קבעו את מקום מגוריהם בבני ברק בשכונת שיכון ג' ברחוב יעל במקום שם התגוררה משך עשרות שנים.
במשך שנים שימשה לפרנסתה כתופרת מוכרת בעיר בני ברק ורבים היו מגיעים לתפור את בגדיהם אצל המנוחה ע"ה.
זכתה והותירה אחריה דוד ישרים מבורך חמישה ילדים בנים ובנות, בנה הבכור הוא הגאון רבי חיים יהודה ברינגר משגיח ישיבת גרודנא.
מסע הלוויתה התקיימה היום ערב שביעי של פסח מביתה ברחוב יעל בבני ברק לבית החיים סגולה בפתח תקווה שם נטמנה.
תהא נשמתה צרורה בצרור החיים.
