יוסי יהושוע: מה כן היה חסר בדבריו של הבכיר בפיקוד הצפון? שניתן ואף נדרש, והוא אישית מחויב להגיע לניצחון מול חיזבאללה ( כפי שהושג בחיצי הצפון) באמצעות יצירת מציאות ביטחונית משופרת והגנה טובה יותר לתושבי הצפון, הכוללת: הרחקת האיום עד קו הליטני; הריסת קו הבתים הראשון והשני, באופן שיספק הגנה טובה יותר מול איום החדירה; חופש פעולה מלא לצה״ל בכל הרמות גם לאחר הפסקת האש; ומניעת חזרת שיעים לדרום לבנון — לפחות עד להשלמת פירוק חיזבאללה באמצעות כוח בינ״ל אפקטיבי הפועל בתיאום עם צה״ל
השיג מימון במיליארדים; טוויטר בוחנת מחדש
לאחר שהתכוונה לדחות על הסף את הצעתו של האיש העשיר בעולם לרכישתה, חברת טוויטר בוחנת מחדש את הצעתו, אחרי שהשיג מימון בגובה של 46.5 מיליארד דולר. הצדדים אמורים להיפגש בקרוב
הרשת החברתית טוויטר בוחנת מחדש את הצעתו של אילון מאסק, האיש העשיר בעולם ומייסד 'טסלה', לרכישתה, לאחר שבהתחלה התכוונה לדחות את ההצעה על הסף.
לפי הדיווח ב'וול סטריט ג'ורנל', הרשת החברתית רצתה לדחות לגמרי את ההצעה של האיש העשיר בעולם, שרכש 9.2 מניות מהחברה וביקש אף להיות חלק מהדירקטוריון, לרכישתה.
אך העובדה שגייס 46.5 מילארד שקל כדי לרכוש אותה, גרמה לחברה לשנות את דעתה. לפי גורמים מעורים הצדדים אמורים להיפגש בקרוב כדי לדון בעניין הרכישה.
בשבוע שעבר כתב מאסק למנכ"ל טוויטר: "השקעתי בטוויטר משום שאני מאמין שיש לה את הפוטנציאל להיות פלטפורמה לחופש ביטוי מסביב לעולם, ואני מאמין שחופש הביטוי הוא הכרח חברתי עבור דמוקרטיה מתפקדת".
"עם זאת, מאז שביצעתי את ההשקעה אני מבין שהחברה לא תצמח ולא תמלא את תפקידה החברתי בצורתה הקיימת. טוויטר צריכה להפוך להיות חברה פרטית".
