החוואים מהשומרון עדיין במעצר: "תיק חלש שסופו לקרוס": מעצרם של שני החוואים מהשומרון שנעצרו לאחר שיצאו להשיב את העדר שנגנב מהם והותקפו בידי עשרות פורעים ערבים הוארך. עורכי דינם מארגון חוננו: "מדובר בתיק חלש שסופו לקרוס. תוך זמן קצר התמונה תתבהר והם ישוחררו מן המעצר". ראש מועצת שומרון יוסי דגן קורא: "המעצר הזה הוא טעות, לשחרר אותם באופן מיידי".
דיווח: זלנסקי השתמש בשירותיהם של מקורבי נתניהו
נשיא אוקראינה התייעץ בשבועות האחרונות עם יועצי התקשורת המקורבים לראש האופוזיציה נתניהו, כשקיבל לאחרונה ייעוץ תקשורתי ואסטרטגי משרוליק איינהורן, שהיה מנהל הקריאטייב של הליכוד בבחירות האחרונות, ומיונתן אוריך, דוברו של נתניהו בשנים האחרונות
נשיא אוקראינה, וולודימיר זלנסקי, התייעץ בשבועות האחרונים עם יועצים אסטרטגיים המקורבים לראש הממשלה לשעבר בנימין נתניהו, כך מפרסמת היום (שלישי) טל שלו באתר 'וואלה'.
לפי הפרסום, זלנסקי קיבל באחרונה ייעוץ תקשורתי ואסטרטגי משרוליק איינהורן, שהיה מנהל הקריאטייב של הליכוד בבחירות האחרונות, ומיונתן אוריך, דוברו של נתניהו בשנים האחרונות. מטעמם של איינהורן ואוריך לא נמסרה תגובה, וגם מלשכת נשיא אוקראינה לא הגיבו לפניית וואלה.
אוריך, יועצו הקרוב של נתניהו זה שנים, הצטרף בשנה האחרונה למשרד הייעוץ הפרטי "פרספשן" של שרוליק איינהורן, שמעניק שירותי ניהול משברים, קמפיינים ודיגיטל לפוליטיקאים בחו"ל.
גם היועץ המקורב לנתניהו עופר גולן, הצטרף למשרד, שמגדיר את עצמו, לפי אתר האינטרנט שלו, כ"מוביל הליכים משמעותיים ויצירתיים במגזר הפרטי והציבורי בישראל ובעולם".
