אסף רוזנצוייג: איראן הודיעה שהוציאה להורג את שחראם סאדקי, שדרס שבעה שוטרים במהלך אירועי המחאות נגד המשטר. בית המשפט בכרג' הרשיע אותו ב"פעילות מבצעית לטובת המשטר הציוני וארצות הברית וקבוצות עוינות"
שעות לאחר ששוחרר ממאסר: התראיין לתקשורת עם צעיף חמאס - ונעצר | תיעוד
תושב סילוואן נעצר אתמול בפעילות מהירה של המשטרה, בחשד לתמיכה והזדהות עם ארגון טרור | שעות ספורות לאחר ששוחרר ממאסר, נעצר החשוד בשנית לאחר שבחר להתראיין לתקשורת הפלסטינית כשהוא עטוף בצעיף המזוהה עם ארגון חמאס ועליו דברי הסתה
שוטרי תחנת שלם של מחוז ירושלים עצרו אמש (שני) תושב שכונת סילוואן במזרח העיר, בחשד לתמיכה והזדהות עם ארגון טרור.
החשוד, בן 25, הועבר לחקירה בחשד להשתייכות והזדהות עם ארגון טרור, וזאת לאחר שנצפה שעות לאחר שסיים לרצות עונש מאסר, כשהוא עטוף בצעיף ירוק על ראשו ועליו כיתוב עם מלל של דברי הסתה, שר והתראיין לתקשורת הפלסטינית ונשא דברי הסתה.
החשוד יובא לדיון בבית המשפט בהארכת מעצרו.
"אנו רואים בחומרה כל מעשה הסתה, איומים, תמיכה בארגוני טרור או הזדהות עמם. נמשיך לפעול נגד עבריינים ופורעי חוק אלו במטרה להביאם לדין", נמסר מהמשטרה.
