מתכון לדגי אמנון בתיבול אסיאתי

מנה ראשונה מוצלחת ומשובחת והפעם במתכון אסייאתי מושלם, דגי אמנון מתובלים במגוון רטבים, בתוספת של גרגירי חומוס ענק המוסיפים את טעמם הנפלא למנה מוצלחת וטעימה

שולמית שחר | מתכונים 13.5.2022 | 09:44

דגי אמנון בתיבול אסיאתי | צילום: שולמית שחר

מתכון לדגי אמנון בתיבול אסיאתי / שחר שולמית

המצרכים לדגי אמנון בתיבול אסיאתי:

מידות אוניברסליות

  • 10 יחידות גדולות של דג אמנון ללא עור
  • 1 קופסת שימורים של חומוס ענק (550 גרם ללא הנוזלים)
  • 2 כפיות שטוחות מלח
  • 1 כפית שטוחה פלפל שחור גרוס
  • 1 כפית שטוחה פלפל ארבע העונות
  • 2 כפות מיץ לימון
  • 1 כף רוטב סויה
  • 2 כפות רוטב צי'לי מתוק
  • 2 כפות סילאן
  • 6 כפות שמן
  • 1 כף שומשום שחור

אופן ההכנה לדגי אמנון בתיבול אסיאתי:

  1. שוטפים היטב את הדגים ומניחים אותם במסננת להגיר את כל מהנוזלים
  2. מערבבים את כל התבלינים בקערית קטנה
  3. מניחים את הדגים בתבנית גדולה מעל נייר אפיה ומפזרים מעליהם את החומוס
  4. מורחים את הדגים בתיבול ומניחים בצד כשעה לספיחת טעמים
  5. אופים את הדגים בחום של 200 מעלות בין 20 ל25 דקות או עד שנראה לכם מוכן(חשוב לא ליבש את הדגים)

בהצלחה רבה ובתאבון

בחדרי חרדים

רוצים להצטרף לקבוצות הווטסאפ של כל רגע?

לבקשת הצטרפות למוגנים וכשרים

להצטרפות ישירה לקבוצות

שתף כתבה זו