מתכון לכבדים עם בצל, פטריות וירק קצוץ

לאוהדי הכבדים: קבלו מתכון עסיסי ומלא טעמים של כבדים המתבשלים יחד עם רצועות בצל, חצאי פטריות וכוסברה קצוצה, מתובלים בטוב טעם ומעניקים לכם מנה בשרית יוקרתית ומהירה

חני לוין | מתכונים 24.5.2022 | 12:08

כבד עם פטריות ובצל | צילום: ורד כהן

מתכון לכבדים עם בצל, פטריות וירק קצוץ / המתכונים של ורד כהן

המצרכים לכבדים עם בצל, פטריות וירק קצוץ:

  • 1.5 בצל חתוך לרצועות
  • 1 חב' פטריות חצויות
  • 1 כפית מלח
  • מעט פלפל שחור
  • 1 כפית כמון
  • 1/4 כפית כורכום
  • 1/2 כפית תבלין מעורב
  • 1 חב' כבד לאחר הצלייה
  • 1/2 כוס מים רותחים
  • חופן כוסברה קצוצה
  • 1 כפית סילאן

אופן ההכנה לכבדים עם בצל, פטריות וירק קצוץ:

  1. מחממים סיר עם מעט שמן ומטגנים את הבצל עד להשחמה
  2. מוסיפים את הפטריות והתבלינים ומערבבים היטב
  3. מוסיפים את הכבדים הצלויים והמים הרותחים ומערבבים בעדינות
  4. מוסיפים את הסילאן וכוסברה הקצוצה ומבשלים במשך כ10 דקות.
  5. מגישים עם כל מה שאוהבים.

בהצלחה רבה ובתאבון

בחדרי חרדים

רוצים להצטרף לקבוצות הווטסאפ של כל רגע?

לבקשת הצטרפות למוגנים וכשרים

להצטרפות ישירה לקבוצות

מצאת טעות בכתבה? תוכן שאינו ראוי לאתר? דווח לנו

שיתוף כתבה זו

 צבע אדום