מוטי קסטל: השר קרעי: זה רגע המבחן של כולנו. דרושים איזונים ובלמים לגולם שקם על יוצרו. הממשלה חייבת לקבל החלטה עוד היום: אנחנו לא מקבלים את ההתערבות הבוטה של בג״צ בלב־ליבה של סמכות הממשלה. הסמכות להדיח יועצת משפטית היא סמכות הממשלה בלבד על פי חוק. על הממשלה להדיח סופית ובפועל את היועמ״שית, לחסום את כניסתה למשרדי הממשלה ולמנות לאלתר ממלא מקום. עכשיו. רק אם נגיד לא(!) לפסקי דין מנוגדים לחוק של בג״צ, נוכל להציל את הדמוקרטיה הישראלית.
מתכון לטארטלטים ברוטב רויאל עם בצלים
מתכון לטארטלטים מלוחים במילוי של רוטב רויאל, בצל סגול ובצל ירוק, מעניקים לכם יחד תוספת טעימה ויוקרתית המתאימה לאירועים מיוחדים
מתכון לטארטלטים ברוטב רויאל עם בצלים / שחר שולמית
המצרכים לטארטלטים ברוטב רויאל עם בצלים:
- 1 חבילת טארטלטים מלוחים (24 יחידות באריזה)
לתיבול הבצל הסגול:
- 2 בצלים גדולים סגולים
- 1/2 כפית מלח
- 1/2 כפית פלפל שחור גרוס
- 3 כפות שמן
לתיבול הבצל הירוק:
- 1 חבילת בצל ירוק
- 1/4 כפית מלח
- 1/4 כפית פלפל שחור גרוס
- 3 כפות שמן
לרוטב רויאל:
- 250 גרם שמנת לבישול
- 1 ביצה גודל לארג'
- 1/4 כפית מלח
- 1/4 כפית פלפל שחור
- 2 כפות מחוקות קמח
- 1 כף שמן
אופן ההכנה לטארטלטים ברוטב רויאל עם בצלים:
- מקלפים את הבצלים הסגולים וחותכים אותם לרצועות
- מטגנים אותם עם השמן והתיבול עד הזהבה(מלח ופלפל שחור)
- מניחים בצד
- חותכים את הבצל הירוק לרצועות קטנות ומטגנים אותו עם השמן והתיבול עד הזהבה (מלח ופלפל שחור)
- מניחים בצד
- מערבבים את השמנת עם התיבול עד לאיחוד ויוצקים לכל טארטלט מרוטב הרויאל עד ל1/2 מגובהו.
- מניחים מעל הרוטב מעט בצל סגול ומעליו מעט בצל ירוק
- מפזרים מעליהם מעט שומשום ואופים את הטארטלטים 20 דקות על חום של 160 מעלות
- הערה: אם נשאר מהרוטב והבצלים ניתן להקפיא ולהנות מהם בהמון מאכלים ופשטידות.
בהצלחה רבה ובתאבון
