פרמדיק מד"א ענבר גרין וחובש מד"א נפתלי הלברשטט שהגיעו לזירה ברמת גן סיפרו: "ראינו עשן שעולה מבניין עם הרס רב, שברי זכוכיות, מבין ההריסות ראינו 2 נפגעים מחוסרי הכרה, ללא דופק וללא נשימה עם פציעות קשות בגופם. ביצענו בדיקות רפואיות, אך הם היו ללא סימני חיים ולא נותר לנו אלא לקבוע את מותם במקום"
בעקבות תקלה במטוס: בנתב"ג הוכרז על 'מצב חירום'
בעקבות תקלה במטוס אל על, בנמל התעופה בן גוריון הוכרז על "מצב חירום" | כוחות הצלה רבים הוזעקו לשדה התעופה ודקות לאחר מכן דווח כי המטוס נחת בשלום
כוחות הצלה רבים הוזעקו היום (חמישי) לנמל התעופה בן גוריון בשל דיווח על "מצב חירום" שהוכרז, בעקבות תקלה שהתגלתה במטוס שהיה צפוי צפוי לנחות בתוך דקות. זמן קצר לאחר מכן נמסר כי המטוס נחת בשלום.
צילום: רש"ת
לפי הודעת רשות שדות התעופה מוקדם יותר, בנמל התעופה הוכרז "מצב חירום 2", על טיסת אל על, שהגיעה מניס (צרפת) לתל אביב על המטוס ישנם 170 נוסעים. במד"א העלו את רמת הכוננות לרמה ג'.
