נציגת האיחוד לענייני חוץ ומדיניות ביטחון קאיה קאלאס: "תוכנית השלום של עזה, אם תתממש, תהיה צעד בונה. יהיה מאתגר לוודא שחמאס עומד עומד בהתחייבות. ישראל בסופו של דבר תצטרך לסגת מעזה"
נעצרו בחשד למעורבות במספר רב של גניבות כלי רכב
המשטרה פתחה בחקירה מאומצת בעקבות מספר מקרים של גניבות כלי רכב באזור השרון ות"א | בסיום החקירה עצרה המשטרה את החשודים בגניבות כלי הרכב, כאשר חוקרי המשטרה מייחסים להם מעל 10 מקרים של גניבות כלי רכב
שוטרי תחנת כפר סבא עצרו 2 חשודים בגניבת למעלה מעשרה כלי רכב מאזור השרון.
חוקרי תחנת המשטרה בכפר סבא פתחו בחקירה מאומצת בעקבות מספר מקרים של גניבות כלי רכב באזור השרון ומת"א, כאשר עפ"י החשד, המכנה המשותף בין הגניבות הנו מעורבות 2 חשודים - אישה מחריש וגבר מאום אל פחם.
עם התקדמות החקירה וגיבוש ראיות נגד החשודים, עצרו היום (ראשון) שוטרי התחנה את החשודים בגניבות כלי הרכב כאשר חוקרי המשטרה מייחסים להם מעל 10 מקרים של גניבות כלי רכב.
2 החשודים, תושבת חריש בת 24 ותושב אום אל פאחם בשנות ה 30 לחייו נעצרו לחקירה ומעצרם הוארך.
