אסף רוזנצוייג: ממשל טראמפ פרסם את מסמך אסטרטגיית הביטחון הלאומי השנתי שלו. בין השאר קובע המסמך כי המזרח התיכון כבר אינו מהווה את ליבת אסטרטגיית הביטחון של ארה"ב, בין השאר בשל הדומיננטיות האנרגטית של ארה"ב והתקדמות תהליך השלום באזור
קטטה בין ערבים ליהודים במזרח ירושלים: 4 שוטרים נפצעו
יהודים וערבים התעמתו היום בשכונת סילואן שבמזרח ירושלים | המשטרה פועלת באזור בכוחות מתוגברים, ארבעה שוטרים נפצעו
בעימותים שפרצו היום (שלישי) בין ערבים ליהודים בשכונת סילואן במזרח ירושלים, נפצעו מספר שוטרים פעלו להשיב את הסדר. בקטטה ההמונית עשו יידוי המשתתפים אבנים ונעשה שימוש בגז פלפל.
כוחות המשטרה שהגיעו לאירוע, הותקפו אף הם על ידי מתפרעים שיידו לעברם אבנים. בעקבות כך, החלו הכוחות לפעול להשבת הסדר תוך שימוש באמצעים.
כתוצאה מהפרת הסדר במקום, נפגעו 4 שוטרים באורח קל (2 נזקקו לטיפול רפואי) ונעצרו 2 חשודים בגין תקיפת שוטרים.
מהמשטרה נמסר כי כוחות המשטרה פועלים במקום להפסקת ההתפרעות.
