יובל שגב: סמוטריץ': שיהיה ברור - לכל מי שמנסה לעשות פוליטיקה קטנה על גבם של הנופלים והנרצחים ב- 7 באוקטובר - אתם לא מעניינים אותי. מה שכואב לי זה המון אנשים שנפגעים מהעיוות שלכם את דבריי ולהם חשוב לי להבהיר: השאלה שנשאלתי ועליה השבתי היתה מה המעשה הפוליטי החמור יותר - ללכת לממשלה עם חמאס במודע ובמזיד בשל תאוות כבוד ושלטון או ישיבה בממשלה שבמשמרת שלה התרחש טבח נורא שבו חמאס תקפו את מדינת ישראל ורצחו לנו אלפי אנשים. אז כן, ללכת ביודעין לממשלה עם חמאס תוך שקרים והונאה וגניבת קולות זה המעשה החמור ביותר שידעה הפוליטיקה הישראלית. הטבח שביצע חמאס הוא מהנוראים שידענו מאז השואה ואין שום דבר שמשתווה לו. לכם התקשורת - אם אתם מנסים להוציא את דבריי מהקשרם ולזלזל בטבח אתם רשעים ושקרנים.
הסכום המטורף שהוציאו הישראלים בתחנות הדלק נחשף
שיא של הוצאות בכרטיסי האשראי בתחנות הדלק נרשם בימים האחרונים וזאת בעקבות החלטת שר האוצר על עלייה של 66 אגורות בתעריף לליטר בנזין 95 אוקטן
הציבור הסתער על תחנות הדלק: ההוצאות של הציבור הישראלי בכרטיסי אשראי בתחנות הדלק הגיעו לשיא ביומיים האחרונים של חודש מאי, זאת בעקבות הודעת משרד האנרגיה על עלייה של 66 אגורות בתעריף לליטר בנזין 95 אוקטן.
מנתוני חברת שב״א, מנהלת מערכת התשלומים הלאומית בכרטיסי אשראי, עולה כי ביומיים האחרונים של חודש מאי (30-31/5) בוצעו בתחנות הדלק רכישות בכרטיסי אשראי בסכום כולל של יותר מ-156.46 מיליון ₪.
מדובר בעליה של 17.6% לעומת שיא ההוצאות הקודם שנרשם בתחנות הדלק ביומיים האחרונים של חודש מרץ (30-31/3) בעקבות עדכון תעריף הדלק בעליה של 34 אגורות.
עוד עולה מנתוני שב״א כי היקף ההוצאות בכרטיסי האשראי ביומיים האחרונים של החודש היום גבוהים ב-37.8% מממוצע ההוצאות היומי בתחנות הדלק במהלך חודש מאי 2022.
