סגן הנשיא ואנס נשאל עכשיו מדוע לא מפרסמים את מזכר ההבנות וזו תשובתו: ישנו הליך דיפלומטי שמתווך על ידי הקטארים והפקיסטנים והם ביקשו מאיתנו לעשות את זה באופן מדורג - אני בכנות לא מבין את זה, היינו שמחים לפרסם את זה היום או מחר. אנחנו אולי נפרסם את זה בשלב יותר מאוחר ביום שישי - אבל זה לא באמת משנה, אנשים יראו את זה בקרוב (בן יניב)
"נתפסו על חם": זה מה שהתגלה במיניבוס בבקעת הירדן
מתנדבי משמר הגבול של משטרת ישראל תפסו "על חם" מספר חשודים בגניבה של כחצי טונה של תוצרת חקלאית שהוברחו בתוך טנדר המשמש להסעות
"נתפסו על חם": במסגרת פעילות של יחידת המתנדבים של מג"ב צפון, התקבל אתמול (ראשון) דיווח על גניבה משטח חקלאי הסמוך ליישוב מחולה שבבקעת הירדן.
בפעילות מהירה של הצוות שביצע סריקות בשטח החקלאי שממנו בוצעה הגניבה, נתפסו 4 חשודים "על חם" כשהם גונבים אבטיחים מתוך השטח החקלאי.
בחיפוש שבוצע במיניבוס שהיה במקום, נתפס כחצי טונה של אבטיחים שנגנבו על פי החשד מהשטח החקלאי זמן קצר קודם לכן.
ארבעת החשודים, תושבי הכפר טמון, הועברו יחד עם הממצאים לחקירה במשטרת ישראל.
