אסף רוזנצוייג: ממשל טראמפ פרסם את מסמך אסטרטגיית הביטחון הלאומי השנתי שלו. בין השאר קובע המסמך כי המזרח התיכון כבר אינו מהווה את ליבת אסטרטגיית הביטחון של ארה"ב, בין השאר בשל הדומיננטיות האנרגטית של ארה"ב והתקדמות תהליך השלום באזור
מתכון לצלעות ברוטב פיקנטי עם גרגירי חומוס ופטריות
מנה בשרית מושלמת ומוצלחת מתאימה כעיקרית לסעודת ערב שבת, קוביות בשר צלעות המתבשלות יחד עם גרגירי חומוס ופטריות ברוטב עגבניות אדום ופיקנטי
מתכון לצלעות ברוטב פיקנטי עם גרגירי חומוס ופטריות / אורלי מוסאי
המצרכים לצלעות ברוטב פיקנטי עם גרגירי חומוס ופטריות:
- גוש צלעות טרי שלוק במשך שעה וחצי
- 1 בצל קצוץ
- 3/4 סיר מים
- 2 כפות גדושות רסק עגבניות
- מלח
- פפריקה מתוקה
- מעט פפריקה חריפה
- פלפל שחור
- 1.5 עד 2 כוסות חומוס גרגירים מושרה
- 1 קופסת פטריות
אופן ההכנה לצלעות ברוטב פיקנטי עם גרגירי חומוס ופטריות:
- מקררים את גוש הצלעות וחותכים לקוביות בינוניות
- מחממים סיר רחב ושטוח עם שמן ומטגנים את הבצל עד להשחמה
- מוסיפים את קוביות הצלעות ומטגנים גם אותן עד להשחמה
- מוסיפים את המים ( 3/4 סיר), רסק עגבניות, מלח, פלפל שחור, פפריקה מתוקה ומעט חריפה, כוס וחצי -שתיים חומוס מושרה.
- מביאים לרתיחה ומנמיכים את האש, מבשלים במשך שעה וחצי
- מוסיפים את קופסת הפטריות ומבשלים רבע שעה נוספת.
- יש להוסיף מים לפי הצורך.
- מגישים לצד אורז לבן ומתענגים
בהצלחה רבה ובתאבון
