מבזקים +
תל אביב 20°c
באר שבע 17°c
חיפה 21°c
ירושלים 16°c
בית שמש 15°c
בני ברק 26°c
אשדוד 20°c
ל' תשרי התשפ"ה | 01.11.2024
תל אביב 20°c
באר שבע 17°c
חיפה 21°c
ירושלים 16°c
בית שמש 15°c
בני ברק 26°c
אשדוד 20°c
X
מבזקים חמים
לכל המבזקים ←

מתכון לעראייס – פיתה במילוי בשר

מתכון נהדר לעראייס המתאים במיוחד לארוחת צהריים טעימה ומפנקת, פיתות מטוגנות בטוסטר במילוי של תערובת בשר משובחת 

מתכון לעראייס – פיתה במילוי בשר
עראייס צילום: אפרת ושדי

מתכון לעראייס – פיתה במילוי בשר / אפרת ושדי

המצרכים לעראייס – פיתה במילוי בשר:

  • חצאי פיתות לפי כמות הסועדים

לתערובת הבשר:

  • 500 גר' בשר בקר טחון טרי
  • צרור גדול של פטרוזיליה קצוצה
  • 3 כפות שמן זית
  • 1 בצל לבן קצוץ דק
  • 3 בצלצלי שאלוט
  • חופן אגוזים קצוצים דק
  • 2 כפיות מלח
  • 1 כפית פלפל שחור גרוס
  • 1/2 כפית כמון

אופן ההכנה לעראייס – פיתה במילוי בשר:

  1. מערבבים את כל מצרכי הבשר עד לקבלת תערובת אחידה
  2. ממלאים את חצאי הפיתות בתערובת הבשר ודוחסים הייטב.
  3. מברישים את הפיתות בשמן זית מכל הכיוונים ומניחים בטוסטר בשרי למשך 10 דקות, ניתן לצלות על המנגל או במחבת פסים משני הצדדים עד להשחמה.
  4. מגישים לצד סלט ירקות עשיר ותחינה.

בהצלחה רבה ובתאבון

בחדרי חרדים

 צבע אדום

art